Spam en Trapunto op de naaimachine!!

woensdag 28 augustus 2013


Hoi Iedereen,

Het heeft niets met elkaar te maken maar het was iedere keer zo balen, er kwam zoveel spam op mijn blog dat ik de instellingen heb veranderd. Er kan vanaf nu dus niet meer anoniem gereageerd worden. Ik hoop dat jullie daarvoor begrip hebben, want om nu via de reacties alles te moeten leren over allerlei medicijnen, brillen en horloges is ook niet de bedoeling. Ik kan mijn tijd wel beter gebruiken dan iedere keer handmatig alle die spamreacties te verwijderen in mijn mailbox en op mijn blog (stuk voor stuk). Zonde van mijn tijd, want ik quilt liever of een blogberichtje aan jullie schrijven vind ik ook erg leuk. Dank je Jeannet en alle anderen voor het mee denken!!

Nu weer even wat quilterigs dat is veel leuker en positiever dan spam. Ik vind het nooit leuk om wat te posten op mijn blog zonder mooie quiltfoto en toen vond ik deze weer van Jos Heijnen die afgelopen maart bij mij een workshop Basis Trapunto heeft gedaan. Jos ik heb de quilt nog niet af gezien, maar hier is het al een plaatje!! Ook in november wordt deze workshop weer gegeven, en ja dames er zijn nog plekjes vrij!!
Basis Trapunto van Jos Heijnen
Een hele fijne dag iedereen en Quilty Greets, BABETTE.

Best een beetje trots...

zondag 25 augustus 2013


Hoi Iedereen,

Ik ben best een beetje trots, begin van de week is mijn Applicatie of Apliquick etui naar de Give Away winnaar en voor de eerste bestellingen de deur uit gegaan. 
Wel mooi om te zien, waar ik een paar weken hard aan heb gewerkt af is. Dit met behulp van mijn dochter die de illustraties heeft gemaakt en Danny die mij heeft geholpen met wat computer dingen en ik die alles geschreven en uitgerekend heb. Aan het eind, moeizaam maar komt toch alles samen. Aan het eind moeilijk, dan zou het juist makkelijk moeten zijn lijkt het. Juist dan moeten alle onopvallende foutjes er uit gehaald worden en kleine details om het patroon overzichtelijker te maken worden toegevoegd. Niets vergeten, dat is belangrijk. Dus er gaan heel wat kopietjes en controles aan vooraf, voordat alles echt klaar is. Weten jullie trouwens, ik heb 3 lettertypes toegevoegd. Het klassieke zoals op mijn etui, maar ook zijn er nog 2 moderne lettertypes toegevoegd., want niet ieder heeft dezelfde smaak. Binnenkort wil ik ook nog wat andere stoffensetjes samenstellen, want ook daar zijn meer smaken in. 
Ik zie trouwens dat ik op mijn blog niet heb verteld dat de 1ste 10 bestellers 10 % korting krijgen op het patroon. Er zijn nog een paar Applicatie etuis die met deze korting besteld kunnen worden. De bestelling kan via mijn site en wij berekenen dan de korting, dus dat is niet zichtbaar op de site.


Zo ziet het pakketje er uit, mooi he?

Nu ga ik weer lekker verder met mijn sampler, want mijn 496 stukjes stof rand is bijna klaar. Ik ben bezig met de 4e rand.

Fijne zondag iedereen en en Quilty Greets, BABETTE.
Een overzicht van alle lessen van die in november gegeven worden kun je hier vinden :: http://quiltstudiobabette.com/index/cursussen.html


Felicitatie's en de lapjes voor mijn volgende Quilt !!

maandag 19 augustus 2013

Hoi Iedereen,

Ik heb weer lekker een beetje aan mijn quilt kunnen werken en dat is heerlijk. Het Applicatie-Etui (waar dus ook alle apliquick materialen inpassen) is nu af en de foto had ik klaar, maar toen was de fotozaak dicht. Aangezien ik daar een kleine 20 minuten voor moet rijden en een andere zo'n 25 minuten was dat wel balen, dus nog niet de patroontjes op de post vandaag, jammer...
Voor wie het patroon wil bestellen aan de linkerkant heb ik een button gemaakt die aangeklikt kan worden, dan kom je in mijn webshop. Dat leek mij wel zo handig.

Voor mijn verjaardag ben ik door weer heel wat mensen gefeliciteerd heel erg bedankt hoor!!! Dan ben je wel erg jarig!! Ik had meegedaan aan een verjaardagslijst en op die manier heb ik lapjes gekregen voor mijn nieuwe quilt en ook van mijn man en kinderen had ik een mooi pakket gekregen. Weliswaar zelf uitgezocht maar daardoor niet minder mooi. Dus de dag na mijn verjaardag ben ik lekker bezig geweest met het combineren en uitzoeken van alle stofjes die ik voor mijn quilt kan gebruiken. Verder ben ik al meer dan een half jaar aan het sparen, ruilen en uitzoeken hoe de stoffencombinatie moet worden. Ooh, ik bedacht me dat ik nog een stuk Jinny Beyer creme, grijs, beige randstof had en die past er ook bij. Er zitten namelijk grijze en beige stoffen bij die ik niet super bij elkaar vind passen, maar door andere stoffen kan ik ze aan elkaar plakken denk ik. Ja, het moet lukken, maar voor mij is het wel spannend. Ik ben er zelf wel heel blij mee en het is weer een hele uitdaging!! Ze liggen nu allemaal bij elkaar te wachten, tot ik zover ben. Ik heb ze nog maar niet verteld dat ze binnenkort eerst nog allemaal gewassen gaan worden (in ieder geval de roden). Heb ik eigenlijk geen zin in, maar het is te belangrijk! Ik weet dat je allemaal lapjes kan gebruiken tegen het bloeden van de stoffen, maar ik ben er toch meer happy mee als ik de stoffen van te voren was met Retayne.
De stofjes voor mijn nieuwe quilt.
Verder wil ik jullie helpen herinneren aan de leuke workshops die ik weer ga geven in november in Nederland. Sommige hebben al een leuk aantal aanmeldingen *Ü*, dus als je mee wilt doen met een workshop, wees er dan bijtijds bij. Hier kan je ze vinden --> Workshops November 

Voor nu Quilty Greets, BABETTE.


En de Winnaars zijn !!!!!

maandag 12 augustus 2013

Hallo Ineke Hulzebos en Wilma Heemskerk, jullie hebben het applicatie-etui patroon met stofjes ter waarde van 14,95 gewonnen!!!!! Van harte gefeliciteerd!!!
Mailen jullie mij even jullie gegevens!!!




Een hele fijne dag iedereen en Quilty Greets, BABETTE.


Give Away t/m zondag, maandag de trekking!!

zaterdag 10 augustus 2013


Hallooo Iedereeeen,

Om het leuke applicatie-etui te winnen kijk dan even in het onderstaande bericht (klik). Morgen zondag kunnen jullie nog mee doen en dan probeer ik maandag op mijn verjaardag even de winnaars te laten trekken!! Altijd leuk om ook cadeau's weg te kunnen geven toch??
Verder ben ik lekker heel druk bezig geweest met het aanpassen van mijn agenda, want Joepie ik ga ook een dagje naar een heel gezellige lokatie (klik) in Leeuwarden, maar ook weer voor de 2e keer dit jaar naar Trudi de Kreek (klik) Als je op haar site klikt  en even naar beneden scrolt krijg je een kleine sfeer impressie te zien!!
Verder ben ik tussen 4 en 16 november bijna alle dagen Hier Te Vinden op mijn oude vertrouwde stekkie sinds een jaar of 6 a 7 alweer!
Een kleine keuze uit de workshops
Jelly Roll Workshop
Dit is het favorietje van het najaar, want deze workshop wordt gegeven op 2 lokatie's en er zijn al heel wat inschrijvingen binnen. De workshop kan je volgen met maar ook zonder workshop. Heb je interesse wees er dan snel bij en kijk voor meer informatie even hier bij de workshops!


En ik laat jullie ook nog een keer het applicatie-etui zien wat te winnen is. Maandag dus even de winnaar trekken, daarna ga ik het applicatie-etui ook in mijn webshop verkopen. Het is gewoon voor quiltsters die van appliqueren houden zo fijn alle garens in een naaldje bij de hand te hebben en dan ook nog al je materialen in het etuitje te kunnen doen!

Nu ga ik er snel vandoor, even weekend boodschapjes doen en dan lekker even uitrusten, voor nu dus Quilty Greets, BABETTE.

Quiltstudio Babette 10 jaar Give Away !!!

woensdag 7 augustus 2013


Hoi Iedereen,

Quiltstudio Babette voorheen de Quiltschuur bestaat 30 augustus alweer 10 jaar. Tijd om weer eens wat weg te geven. Laat ik eerlijk zijn ikzelf ben ontzettend gek op cadeautjes en het weggeven van cadeautjes vind ik ook erg leuk! Altijd weer een speciaal gevoel om iemand blij te maken! Dus geef ik hier via mijn blog en via facebook een patroon + stofjes van het applicatie-etui weg, voordat het patroon in mijn webshop komt. Wanneer iemand dus 2 keer mee wil doen om meer kans te maken is dat prima!
Wanneer dit bericht gedeeld wordt op jou blog , krijg je een extraatje als je wordt gekozen voor het applicatie-etui. Verder maken jullie mij blij als je mijn blog plaatst op je bloglijst en/of dat je mij volgt, maar niets is verplicht!


Give Away!

Een hele fijne dag iedereen en Quilty Greets, BABETTE.

Even een belangrijke update!

zaterdag 3 augustus 2013


Hoi Iedereen,


Ik wil jullie even vertellen dat de workshopagenda op mijn site staat, sommige workshops zijn erg snel volgeboekt andere gaan wat langzamer. Het komt er op neer dat ik in november weer 2 weken lekker aan de slag ga om allerlei vaardigheden met jullie te delen.
Hier een workshop die ik een aantal jaren geleden heb gegeven. Dit zijn blokken van mijn quilt en die van Ria van de mooie blog Treasure Quilts
Jelly Roll quilt
Dus als je echt graag een workshop wilt volgen, geef je dan op, hier kunnen jullie alle informatie vinden, zoals het nu gepland is. AGENDA QUILTSTUDIO BABETTE

Deze week heb ik even weinig tijd gehad om te quilten, maar het was super gezellig want we hadden lieve gezellig logees, die nu weer verder door Italië reizen. Ik ga volgende week aan de slag met mijn nieuwe patroon van de volgende lesquilt, ja klopt dat roep ik al een poosje en verder met mijn randje van de sampler. Ik wil hem namelijk gequilt en al meenemen als ik in november in Nederland ga!

Voor nu, Quilty Greets, BABETTE.
http://quiltstudiobabette.com/index/cursussen.html
Blog contents © de Quiltschuur goes Italy 2010. Blogger Theme by Nymphont.