Haarversiering en waaier!!!

zaterdag 29 september 2012


Eigenlijk had ik gewoon te hard gewerkt. Zo jammer dat het resultaat van de haarversiering was dat ik voor een paar dagen met mijn schouders in de kreukels lag. Het gaat ietsjes beter, maar ik neem nog wel pijnstillers anders doet het veel te pijn. Voor wie het niet weet, mijn lichaam heeft altijd snel blessures door de fibromyalgie.

Een ander resultaat mag er wel wezen. Ik heb de haarversiering van de Geisha af. Ik vind het wel erg mooi geworden, alleen draaien de libelles om en dat zorgt ervoor dat je de zilverkleurige achterkant van de libelle ziet. Misschien ga ik die nog kleuren met bruine nagelak of acrylverf, want ik heb er zo lang over gedaan om deze kettinkjes te vlechten/rijgen, dat ik gewoon wil dat het goed is. Met alleen het vlechten van de kettinkjes ben ik minimaal 4 uur bezig geweest, maar ik wil gewoon dat het allemaal erg mooi wordt. Niet alles is helemaal authentiek, zoals het bij de echte Geisha is, maar het lijkt er wel veel op. De dames hebben van deze haarversiering, alleen zonder libelles maar met een soort gevouwen bloemetjes er in. Op de waaier zitten normaal natuurlijk geen kraaltjes, maar ik kwam ook deze tegen in mijn voorraad en precies had het alle kleuren die ik al in de quilt had gebruikt, dus die MOESTEN er ook in!!! De make up die ik heb gebruikt is wel naar de echte manier hoe de Geisha het hebben.


klik op mijn als je mij groter wilt zien!


Het ziet er wel een beetje gekreukt uit, maar ik moest het goed beethouden om de haarversiering en de waaier erop te naaien. Later zal dat helemaal weg zijn.
Zo nu naar de tekentafel en de naaimachine, want ik wil DOOOOOOOR !!!!!!!!!!!!!!!!
QUILTY GREETS, BABETTE.

3 reacties:

Carla zei

Zij wordt steeds mooier en denk om je arm. Als je straks helemaal niets kunt doen baal je nog veel meer.
DUS VOORZICHTIG!!!!

Carla

Quiltstudio Babette zei

Dank je Carla!!!

Anita zei

PRACHTIG, jammer dat het een aanslaag is op je lijf. Maar ik vind het wel zo mooi geworden. Nu even rust nemen en dan kan je binnenkort weer verder.

Blog contents © de Quiltschuur goes Italy 2010. Blogger Theme by Nymphont.