Hoe de Geisha vanmorgen wakker werd...

vrijdag 14 september 2012


Gisteren was ik helemaal niet lekker en heb nog een poos geslapen overdag. Mijn darmen waren en zijn nog steeds een beetje van slag, niet fijn al die krampen. Gistermiddag voelde ik me toch goed genoeg om het een en ander nog eens na te lopen en aan te zetten.

Zo te zien heeft mijn Geisha vannacht op de keukentafel (onder wat velletjes papier vanwege katten, die niet op de tafel mogen komen maar toch...) een heerlijk slaapje gehad!!! Gistermiddag heb ik dus alle randjes nog eens nagelopen en nog eens goed aangezet. Ook heb ik haar neus en bovenlip bijgewerkt. Haar 2e deel van de kimono, dat is haar witte jasje er in gezet, want dat kon niet met wit tegen het natte rood van gisteren. Daarna heb ik de schaduwen in haar kimono aangebracht en haar waaier gemaakt, na een nachtje slapen zag ze er dus zo uit.


Quilterige Groetjes BABETTE.

2 reacties:

Lita zei

He ik hoop dat het nu wel goed overkomt,probeer al een paar keer te reageren en wil maar niet lukken. Maar ik vind het erg mooi wat je maakt, toppie, groetjes Lita

Anoniem zei

Mens, wat een schrik! Gelukkig valt het mee...toch? Wat is het toch een poepig quiltje geworden, ik ben bij dat ik in november mee mag doen!

Blog contents © de Quiltschuur goes Italy 2010. Blogger Theme by Nymphont.