QUILTSTUDIO BABETTE GAZETTE

dinsdag 2 oktober 2012Hoi Iedereen,

Ik wil jullie vertellen dat ik al een hele tijd een leuke nieuwsbrief heb genaamd Quiltstudio Babette Gazette, waarin ik veel vertel over mijn quiltwerk, tips geef over quilten, veel mooie foto's laat zien, soms patronen bij toevoeg, kortingsactie's hou enz. enz. enz. De nieuwsbrief heeft raakvlakken met mijn blog, maar is altijd anders en vaak uitgebreider!

Wil je die nieuwsbrief eens ontvangen, stuur dan dit berichtje terug via deze link en ontvang een mooi veren quiltpatroontje gratis! 

Het werk aan de Geisha ligt jammergenoeg even stil, want ik lig in de lappenmand, maar niet de goede, ;-)
Dus hopelijk snel weer beter, zonder spier en buikpijn, zodat ik kan gaan quilten.

Eergisteren heb ik overigens wel het hier boven beschreven veren quiltpatroon ontworpen. Daarna heb ik het  verenpatroontje gequilt voor trapunto op de Geisha quilt. 
Gisteren heb ik eerst alle andere quiltpatronen opgetekend die ik op de Geishatop wil hebben en vervolgens de laag  tussenvulling weggeknipt om het Trapunto laagje toe te voegen, dus nu nog een nieuwe laag tussenvulling toevoegen en alles doorquilten. Hopelijk morgen kan ik daarmee aan de slag!!!Ik kan nooit afsluiten zonder een foto, dus om bij de trapunto te blijven, hier een foto van het medallion van mijn schaduw trapunto quiltje, Ombra Viola genaamd! De blauwe streepjes waren tijdens deze foto zelfs nog niet uitgewassen, haha!!

Quilty Greets, BABETTE.

1 reacties:

Kiekplaotiesenzo zei

Hey babet, hoe is het eingelijk met je gezondheid? weer beter, kun alweer met quilten bezig zijn? of nog steeds in de lappenmand.... groetjes uit Dalen.

Blog contents © de Quiltschuur goes Italy 2010. Blogger Theme by Nymphont.