3e AFFO en N I E U W T J E !!!

zaterdag 16 februari 2013


Hallo Iedereen,

Eerst wil ik jullie een nieuwtje melden. Vaak krijg ik berichtjes van dames die Utrecht te ver vinden om een workshop te volgen. Dus daarom voor dames die in het noorden wonen workshops op 2 nieuwe locatie's!!!

In samenwerking met Trudi de Kreek en met Maria Veldtman is het mogelijk dat ik  nu ook meer in het noorden van Nederland les ga geven. 
Trudi is een zeer getalenteerd coupeuse die prachtige kleding en tassen maakt en dat is niet het enige. Ben je geïnteresseerd neem dan even een kijkje op haar website
Maria is ook een getalenteerde dame uit een getalenteerde familie. Maria houdt zich bezig met quilten, maar dat is haar hobby. Maria geeft zelf allerlei workshop in haken van super trendy poefs, leuke stola's en nog veel meer. Ik zei net al dat ze uit een getalenteerde familie kwam, de zus is niemand minder dan onze Jellie van de http://www.quiltkoffer.nl/ en daarbij hebben ze allemaal nichten die ook handwerken!!

Op 14 maart geef ik les bij Trudi de Kreek in Emmeloord. Daar wordt de workshop Machine Quilten voor beginners gegeven.   http://trudidekreek.nl/ 
De workshop wordt gehouden van 10.00 uur tot 16.00 uur.

De dag erna op 15 maart geef ik ook de workshop Machine Quilten voor beginners, maar dan bij Maria Veldtman van Marutska http://www.marutska.nl/
Ook deze workshop wordt gehouden van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Voor meer informatie zie :: http://quiltstudiobabette.com/index/cursussen.html


WORKSHOP MACHINE QUILTEN BEGINNERS
Nu nog de foto van mijn affo, het quiltje was bijna af, maar ik had er iedere keer niet de tijd voor om er een biesje om te zetten. Toen ik bezig was met de biesjes van AFFO 1 en 2 heb ik daarna gelijk deze af gemaakt. Voor wie het leuk vindt, kijk nog even in het blogberichtje voor dit berichtje, daar staat een foto instructie van hoe ik de french binding afwerk aan de achterkant bij de hoeken.

Wat ben ik overigens blij met het biesje om dit quiltje, van Paint it, Quilt it. Ik moet er nog een naam voor verzinnen.... Maar ik vind dit blauwe stofje er zo mooi bij staan. Ik was aan het twijfelen tussen groen en blauw, maar de groene stoffen die ik had pasten er niet bij en dit was het mooiste blauwe stofje die er bij paste. Alle kleuren lijken er gewoonweg nog frisser uit te zien.

Voorkant met biesje.

Achterkant met biesje.

Zo en nu ga ik snel door, want ik heb zo een afspraak!!

Fijn weekend iedereen en tot de volgende post!! Quilty Greets, BABETTE.

1 reacties:

Trui zei

Wauw, wat een prachtige affo!

Blog contents © de Quiltschuur goes Italy 2010. Blogger Theme by Nymphont.