ZOMERWORKSHOPS in Nederland!! en een vooruitblik op november 2017 en maart 2018.

dinsdag 27 juni 2017

Hey Allemaal,

Ditmaal zullen er ook in augustus en begin september workshops zijn in Nederland èn ik zal bij 2 Open Dagen aanwezig zijn en hoogstwaarschijnlijk bij beide machinaal quilten demonstreren.
Dus voor jullie en voor mij heerlijk uitkijken naar de gezellige tijd die komen gaat!

NIEUW  in de zomer bij …??

23 augustus Workshop Machine Quilten voor beginners op een leuke nieuwe locatie, bij Quiltschop-Online, nog enkele plekjes vrij!
25 augustus Workshop Echo’s en Rasters, ook bij Quiltshop-Online, onder voorbehoud nog enkele plekjes vrij!

26 augustus Open Dag ben ik bij Quiltpalace, want ook dat is een leuke nieuwe locatie waar ik les ga geven vanaf november dit jaar en maart volgend jaar. Benieuwd wat voor een workshops ik daar ga geven? Kom dan een kijkje nemen!!

30 augustus Workshop Machine Quilten voor beginners (nog 2 plekjes vrij )bij de Sampler in Haarlem. Heerlijk lesgeven bij Tamara en
daar ben ik ook op de open dag op 2 september, jullie kunnen dan de quiltjes zien van de lessen die ik ga geven in november.

1 septemberWorkshop Machine Quilten voor beginners. op mijn vertrouwde stekkie bij naaimachinehandel van Huissteden.

Kennen jullie hem nog het 3-dimensionale Baltimore Bloemen quiltje?
Ik ben er weer een stuk verder mee. Links onderin kunnen jullie een bloem zien, die komt nog op iedere verbinding van de boogjes. Op de foto zitten zelfs de boogjes nog alleen maar geregen, die zitten inmiddels al wel vast.;-)


Er is overigens de mogelijkheid om deze 3-dimensionale Baltimore Bloemen te leren maken, er zitten 8 verschillende Baltimore Bloemen in dit quiltje. De workshop zal zijn o.a. in Haarlem bij de Sampler op 8 en 15 maart 2018. Een berichtje via deze link is voldoende om u vast op te geven! Vermeld er wel even bij om welke workshop het gaat.

We blijven nog even in de sfeer van de workshops, want zoals ik al zei ben ik er ook in november. Dan mag ik deze mooie workshop weer geven, Paint it, Quilt it.
Japanese Bird, voor en achterkant in 1 foto geplakt.
Bij deze workshop wordt op de 1e workshopdag geschilderd, als het niet af is kunt u thuis doorgaan en het heeft dan even de tijd om te drogen, want de week daarna op de 2e workshop dag, gaan we door met o.a.het quilten van de wholecloth, een techniek die we dan gaan gebruiken is threadpainting. Hieronder zijn voorbeelden te zien van 2 mogelijkheden, maar het is ook mogelijk om een eigen foto of andere afbeelding mee te nemen naar de workshop. 

De workshop zal o.a. gegeven worden bij de Sampler in Haarlem op woensdag 8 en 15 november 2017. Wanneer er genoeg animo is wil ik deze workshop ook plannen voor Nieuwegein bij Naaimachinehandel van Huissteden op dinsdag 7 en 14 november 2017. Daarbij kan ik vermelden dat ook bij Naaimachinehandel van Huissteden al enige aanmeldingen zijn.
Een berichtje via deze link is voldoende om u vast op te geven! Vermeld er wel even bij om welke workshop het gaat.
Paint it, Quilt it Japanese Birds in diverse fases.
Paint it Quilt it, Geisha, gedeeltelijk gequilt.
Paint it, Quilt it Geisha in diverse fases.
Paint it, Quilt it mogelijkheden, Maakster Marijke Namink.

Volgens mij heb ik jullie weer veel gegeven om over na te denken 

Voor nu Quilty Greets,BABETTE.

Volg mij ook op:
Mijn blog bij BERNINA met vaak veel tips
Mijn Nieuwsbrief met o.a. de laatste nieuwtjes en soms receptjes en gratis patroontjes.
Bloglovin
Instagram

0 reacties:

Blog contents © de Quiltschuur goes Italy 2010. Blogger Theme by Nymphont.