Hoe ik verder ga met mijn Mariner's Compass, ik vind hem mooi worden.

maandag 28 juli 2014


Hoi Iedereen, 

Op de foto van deze Mariner's Compass zien jullie dat alle 4 de hoeken gelijk zijn, maar zo is de top niet. Wat je allemaal wel niet kan fotoshoppen, LOL !!! Een van de hoeken zit er pas op en die zit onder de A.
Hele top
Deze hoek die ik nu aan het maken ben komt boven op. Alle hoeken worden bij mij dus anders.
Hier zien jullie een foto dat de stukjes die ik er op ga appliqueren alleen nog maar zijn vast geregen. 
 Hieronder is mijn volgende stap. Alles is geappliqueerd en de rijgdraadjes zijn er uit gehaald.
 Dat ziet er nog vreselijk saai uit, maar dat was met een doel. Ik wilde de achtergrond van het ornament een zichtbaar andere achtergrondkleur geven, maar met niet al te veel contrast. Nu het patroon op de ondergrond aanbrengen en alles borduren. Ik vind het rood zo mooi op en bij de beige en roomkleurige achtergrond. Het was een heel karwij om dit garen opnieuw te vinden. Ooit had ik eens in een stadje hier in Italië dit garen gekocht, toen ik extra garen wilde kopen was de winkel er niet meer. Na heel wat andere winkels te hebben bezocht, heb ik nu eindelijk genoeg garen weten te scoren voor de hele quilt.
 We hebben een erg drukke zomer dus mijn werkje vlot niet heel erg, maar stukje bij beetje voltooid het zich toch. De aan en af hechtingen en alle ronde vormen wil ik graag mooi hebben, dus het is een zeer zorgvuldig werkje.
Mijn linker hoek is al klaar, maar ook voor de rechterhoek hoef ik niet veel meer te doen, zou ik hem straks afkrijgen???
Hoezo nieuwsgierig, Even vast het hoekje er op leggen om te zien hoe het gaat worden. Mmm, ik geniet er echt van om mijn werk te zien groeien.
Huh, deze foto is van een andere quilt. Kennen jullie mijn applicatie bloem nog?? Wanneer je een paar berichtjes naar beneden scrolt dan zie je wel welke ik bedoel. Maar daarover wilde ik het niet hebben. Mijn vorige bericht had ik het er over dat er een weer een gratis veren quiltpatroon wordt weggegeven. De tekening is al een heel stuk gevorderd, het wordt een patroon met antieke bloemen en bladeren zoals in veel antieke stofjes voorkomt en dat gecombineerd met veren. Nog geen tipje van de sluier, maar het wordt weer heel mooi. Het patroon gaat precies in de blauwe ruimte komen tussen alle cirkeltjes die ik al opgetekend heb.
Wil jij ook het gratis verenpatroon bemachtigen, meld je dan aan voor de NIEUWSBRIEF.


Voor nu Quilty Greets, BABETTE.

0 reacties:

Blog contents © de Quiltschuur goes Italy 2010. Blogger Theme by Nymphont.