Ja, 't is zo ver!

zondag 5 januari 2014


Ja, ik ben gezwicht! Het is zo ver, ik ga na 10 jaar quilten beginnen aan de Dear Jane. Met leerlingen van vorig jaar heb ik het er al eens eerder over gehad dat ik een groepje thuis wilde beginnen, niet via de volksuniversiteit waar ik ook les voor geef. Als er genoeg aanmeldingen komen zal het nu eindelijk beginnen. Ik heb er zin in, maar ik vind het ook zo leuk hoe de voorbereiding gaat. Ik heb mij aangemeld bij de Nederlands/Belgische Facebook Dear Jane groep en omdat het nog niet bestond ben ik zelf begonnen met een Italiaanse DJ groep. Veel dames komen uit een andere Italiaanse Facebook groep waar ik ook bij zit en ik merk dat ook bij mijn gister gemaakte groepje er iedereen zin in heeft elkaars DJ te volgen. Ik ken deze quilters door deze groep al langer, enkele ken ik persoonlijk en enkele alleen via Facebook.
Het leuke wat ik van de N/B en de Italiaanse groep vind is dat iedereen zo hulpvaardig is!!
Zo wil ik het allereerste blokje gaan maken. Ik heb een achtergrond kleuren schema gemaakt en alle stofjes liggen al klaar. Alleen moet ik nog even uitzoeken wat ik van de stofjes al dan niet moet wassen.


Voor Nederland ben ik ondertussen natuurlijk ook bezig, Yippie het lesrooster voor de lessen tussen 8 en 22 maart staan op mijn site, KLIK HIER!!
Ditmaal zoals al eerder vermeld komen de lessen op 2 lokaties op mijn vertrouwde plekkie bij Naaimachinehandel van Huissteden en op 15 Maart bij mijn vriendinnetje Jacqueline in Krommenie, Klik  HIER

Ook zal ik dit voorjaar weer lesgeven bij Klazien, dat doen we niet in maart, maar dat wordt 2 en 3 mei. We zijn nog even aan het overleggen welke workshops er gevolgd kunnen worden, maar als je op de hoogte gehouden wilt worden, meldt je dan even aan voor die nieuwsbrief zie link hieronder!

Voor nu QUILTY GREETS,  Wil je een overzichtje ontvangen van het lesrooster, meldt je dan aan voor mijn nieuwsbrief! BABETTE.

http://quiltstudiobabette.com/index/index.html

4 reacties:

Saskia Smit zei

Leuk de dear jane. Mijn plan is om volgend jaar te starten. Dit jaar kom ik er echt nog niet aan toe.

Diana zei

Wat leuk ook jij de dear Jane. Ik ben afgelopen jaar gestart en na even een dip gaat het nu weer super met al die blokjes. Laat maar weten als je vragen hebt bij een bepaald blokje. Succes

Hermie zei

na 10 jaar? Jij quilt toch al veel langer?

Sieneke zei

Hoiiii .Babette

Meid wat en uitdaging zeg en dear Jane .
Ben benieuwd welke stof keuze je gaan nemen .
Sterkte met je dear Jane .ik ga je beslist volgen

Hartelijke groet

Sieneke

Blog contents © de Quiltschuur goes Italy 2010. Blogger Theme by Nymphont.