Oeh, Tipje van de sluier !!!

zaterdag 27 juli 2013


Hoi Iedereen,

Ik ben blij  *Ü*  want mijn bestelde stofje was er vanmorgen. Samen met mijn dochter lekker naar de markt en een warme cappuccino drinken.
Ditmaal dus een stofje van de markt, dat doe ik anders nooit, want ik ben nogal quiltstofjes getrouw en dit is een goede kwaliteit katoen dus ik waag het er op. Ik ga hem zigzaggen en dan ga ik hem voorwassen, want ik wil niet dat ik hem straks als achterkant voor mijn quilt gebruik en dat de achterkant dan vreselijk krimpt. 
Ik vind het stofje prachtig en jullie, zien jullie het stofje al in een quilt?? Nou ik wel hoor! 
Ik wilde deze speciaal hebben omdat hij precies past bij de volgende quilt die ik ga maken en deze stof en waarschijnlijk ook die andere 2 stofjes komen er in. Ik weet al voor een groot gedeelte hoe de quilt er uit komt te zien, want ik ben hem aan het ontwerpen, maar jullie weten nu dat deze mooie Toile de Jouy er in komt. Nu ga ik verder met mijn sampler!!

Toile de Jouy

Fijn weekend iedereen en Quilty Greets, BABETTE.
http://quiltstudiobabette.com/index/cursussen.html

9 reacties:

Ellie zei

Zou ik ook gekocht hebben. Het ziet er prachtig uit!
Gezellig samen met je dochter naar d e markt, is toch overal hetzelfde.
Groetjes, Ellie.

Ineke zei

Wat een prachtige stof!Af en toe een gokje is best spannend!
Fijn weekend

A. Lustenhouwer zei

Toile de jouy stof! Oh wat mooi! Die stoffen zijn alleen al mooi om te verzamelen! (Stiekem denk ik dat er in iedere quiltster een stoffenverzamelaar woont)

Kiekplaotiesenzo zei

Ben heel benieuwd wat je ervan gaat babette! groetjes, Diny

Mir zei

Wat een leuk stofje, ik ben ook heel nieuwsgierig wat dat gaat worden. Wat wordt ook je rand prachtig!!

groet, Mirjam

Sieneke zei

voor en markt stofje is die wel om tekwijlen zo mooi ,
Ben benieuwd wat je gaat doen,

Gr. Sieneke

Jossie zei

Wat een mooie Toile de Jouye stof. Met stofjes van de markt hoeft niets mis te zijn hoor. Je ziet en voelt wel of het een goede kwaliteit is. Ik heb al eens een kinderquilt gemaakt van stofjes van de markt. En leuk dat hij was! En hij blijft super in de was.

Anoniem zei

Hallo, Babette,

Mocht je nog meer inspiratie op willen doen: ik heb nog een patroon uit 2003 waarin deze stof ook verwerkt wordt (stond in de Nederlandse Magic Patch, no. 30). Als je belangstelling hebt stuur dan een mailtje naar n_vos@planet.nl en ik mail het patroon naar je.

Groetjes,

Nel Vos

Pauline zei

Een verrukkelijk romantisch stofje, helemaal goed voor de achterkant, het oog wil ook wat als de achterkant zichtbaar wordt!

Blog contents © de Quiltschuur goes Italy 2010. Blogger Theme by Nymphont.