!!! Mijn Sampler laat eindelijk een stukje rand zien !!!

vrijdag 26 juli 2013


Oh, meiden wat vind ik hem toch mooi worden. Ik hoop dat ik nu toch snel ga opschieten, want er ligt werk op mij te wachten. Mijn topje verhuisd met mij mee als ik weer wat blokjes af heb. Het laatste ritje dat 'ie heeft gemaakt was vanmorgen naar het zwembad. De mensen zullen wel denken, *Ü*, maar dat doen ze maar lekker.
Dit is wat ik vanmorgen heb gedaan mijn eerste buitenrand het eerste hoekje om en een foto van mijn bijenblokje!! Ik hoop dat de foto's een beetje te zien zijn, ik zit buiten op het balkon te werken en dat geeft een beetje een grijzig beeld aan mijn scherm...


Met eerste rand in de hoek.
Het BijenBlokje met angeltje links onder en voelsprietjes!
Gisteren nog wat foto's gemaakt van de vorderingen van het opruimen van mijn nieuwe lesruimte annex winkeltje. Wat een werk om het schoon te maken. De vloer is een beetje poreus dus je ziet witte kalkvlekken zitten en er waren echt zoveel spinnen en webben. Samen met mijn zoon heb ik ze weggehaald met de stofzuiger waarna ik geen yoghurt benen had maar yoghurt armen. Niet zo lekker dus, maar ja dat hoort bij de fibromyalgie.


Overall, lijkt nog een rommel maar er is al zoveel op zijn plek!
De kasten voorlopig en er steekt nog een rol vilt uit die ik voor een klein patroontje wilde gebruiken.
Oh, mijn schattige wisselhuisje met hartjes!
Wat soorten tussenvulling en dergelijke
Ook wil ik nog iedereen bedanken die mij lieve berichtjes gestuurd heeft naar aanleiding van het zwikken van mijn enkel en het vallen. Het is nog niet over maar het gaat stukken beter. Ik heb de eerste week denk ik 2 x gekookt, verder werd alles voor mij gedaan, wat super lief was. Ik neem nog iedere ochtend 2 paracetamol en ik doe nog steeds erg rustig aan, dus niet ver lopen en niet lang staan. Een aantal dames hebben mij verzekerd dat ik anders er ook wel jarenlang last van kan blijven houden en daardoor blijf ik nu nog steeds voorzichtig.
Gisteren voor de lunch heb ik dan ook samen met mijn dochter gekookt en dit was het resultaat, waar wij ook vanmiddag weer lekker van hebben gesmikkeld.

Spaghetti Bolognese
Met verse basilicum uit eigen tuun!
Mmm, heerlijke lunch!!
Tot slot dit gekke Vliegend Hert dat zichzelf  's avonds vliegles geeft. Lukt hem niet zo goed want hij vliegt dan weer tegen de dakgoot, valt naar beneden om vervolgens weer daas het balkon te bezoeken en dan weer naar beneden te vallen. Daarna nog een keer onder de lamp op de muur en kon ik snel een fotootje van hem maken.
Vliegend Hert
Nou dat was het weer voor vandaag, ik ga weer verder met allerlei voorbereidingen.

Quilty Greets, BABETTE.
http://quiltstudiobabette.com/index/cursussen.html

6 reacties:

Pauline zei

Je rand wordt prachtig, je bent een wandelende reklame voor jezelf en je winkel als je je werk overal mee naar toe sleept en er aan werkt.
Je winkel/cursusruimte ziet er uit om van te smullen, wat een zalige gezellige ruimte, je kijkt je ogen uit!
Arm vliegend hert, krijg je niet de behoefte om hem te helpen weg te vliegen?
Fijn weekend!

Unknown zei

Hi, congrats! your quilt it's sooooo gorgeous:-)
Greetings from Italy;-)
Emanuela

Veronica zei

Quilt wordt schitterend en ben heel benieuwd het in het echt te zien. Dat vliegende hert???? Ehhh: niet mijn ding. Liever een gewoon hertje maar al die insecten enz enz: Brrrrrr

Anoniem zei

Babette, het wordt een beauty, schitterend!

Marjolein Ztm zei

Wat krijg jij een leuk gezellig winkeltje.
De quilt wordt prachtig.

Groetjes Marjolein uit Zoetermeer

Kiekplaotiesenzo zei

De quilt wordt prachtig maar de spaghetti a la bolognaise.........daar zijn we dol op!!!! lekkah. groetjes, Diny

Blog contents © de Quiltschuur goes Italy 2010. Blogger Theme by Nymphont.