Er kwam een man bij de dokter.. en mijn sampler.

dinsdag 15 januari 2013


Ook italianen houden niet van regen

Vorige week waren we aan het wachten om een afspraak te maken bij het medisch centrum. Ik had mij eigenlijk te dik aangekleed, want het is hier al wel kouder geweest, dus ik had een dik vest aan onder een wollen jas.
Het was echt zo warm bij binnen bij het medisch centrum dat ik maar buiten ging staan. Ik heb een pesthekel aan wachten, maar hoe ieder reageerde toen ze buiten kwamen en het miezerde was wel funny. Iedereen had het over de regen. In Nederland moeten de kinderen buiten spelen tijdens het speel kwartier. In Italië moeten de kinderen tijdens het speel kwartier binnen blijven, anders worden ze ziek. Dan denk ik ????
Maar de laatste meneer die naar buiten kwam met zijn dochter vond ik wel heel grappig.
Hij zei, net als alle andere mensen, Het regent! Nee, zegt zijn dochter, het regent niet. De oudere man zei: Die regen, wat balen, wat een dieven regering!
Tja als het regent moet je iemand de schuld geven, toch?

Zoals ik al zei vorige keer ben ik en mijn groepje bezig met de sampler quilt en natuurlijk vind ik het leuk om met jullie te delen!!
Mijn Sampler
Dit is dus de hele sampler, maar dat hadden jullie vast al door, lol!

Blok 1
Hier het eerste blok dat iedereen maakt. Lekker makkelijk, maar het 2e blok is al ingewikkelder, die laat ik jullie volgende keer zien. De stof waarop het blok is gefotografeerd is voor de tussenbanen en de rand. Wat een prachtige stof he?

Blokken Catarina
Hier zijn de blokken die Catarina heeft gemaakt. Lekker fleurig, het wordt een quitje voor haar kleindochter.


De juf legt uit.
Zoals gewoonlijk ben ik weer aan het uitleggen, maar zelfs ik heb een paar steekjes kunnen zetten vorige keer. Met de nadruk op een paar natuurlijk!! De dame rechts die met haar armen omhoog is Catarina.

Verder ben ik natuurlijk lekker druk met de voorbereidingen voor mijn lessen in Nederland in maart. Ik heb er weer heel veel zin in, want lesgeven en lekker met quiltsters bezig zijn, is helemaal mijn ding.
Wil je daar meer over weten, neem dan een kijkje op: Quiltstudio Babette. <--je font="font" kan="kan" klikken="klikken" mij="mij" op="op">

Nu ga ik snel iets koken, want ik ben al weer veel te laat. Quilty Greets, BABETTE.

5 reacties:

Ineke zei

Wat een heerlijk beroep heb je toch, les geven in quilten en dan nog in Italië nog wel!
Groetjes vanuit een wit Nederland

Cross Roads zei

Kwam net je blog tegen en zie ik daar een heel mooi sampler. Mooie blokken en vind de kleurkeuze ook prachtig. Groetjes Jovanca

AnitaS zei

Prachtige sampler. Mooie kleuren.

Kiekplaotiesenzo zei

je sampler ziet er prachtig uit Babette! groetjes.

Trui zei

Que bello sampler! Tanti divertenti con le donne!
Tanti cari saluti da Trudy!

Blog contents © de Quiltschuur goes Italy 2010. Blogger Theme by Nymphont.