Quiltnieuwtjes!

donderdag 21 januari 2010










Hoi Iedereen,

Vorige keer had ik het erover dat ik snel weer zou posten, omdat ik nog veel meer te vertellen. Nou daar begin ik nu dus maar meteen mee. Allereerst wil ik jullie laten zien hoe ver ik ben met mijn quilt die ik maak naar aanleiding van de applicatie en trapunto masterclasses van Ted Storm. Ik ben nu bezig met de rand, maar omdat ik ook andere dingen wil doen gaat deze nu even op een lager tempo.


Ik wil namelijk ook mee gaan doen aan wedstrijden, een paar quilters die ook jureren en leerlingen van mij hebben herhaaldelijk gezegd dat ik het moest doen, dus ben ik nu mogelijkheden aan het uitzoeken. Als ik eerlijk ben vind ik het doodeng, maar ja, ik wil het graag dus moet het er nu toch maar van komen.

In januari heb ik een Amerikaanse gezellige quiltster ontmoet Robbi Joy Eklow


Me and Robbi in her hotel


Een ontzettend leuk mens. We hebben met haar man Brian, mijn man Danny en onze kids gegeten in een restaurantje in Florence. Ik had haar boek eerder gekocht omdat ik zeer benieuwd naar haar was, ze heeft ook wat in mijn boekje geschreven, dus dat wat helemaal top. Speciaal is ook dat nu mijn boekje in waarde is gestegen omdat zij er iets in geschreven had, wel 20 cent zei Robbi! Dus jullie snappen wel hoe rijk ik mijn nu voel, haha! 
Robbi schrijft columns voor Quilting Arts Magazine. Haar boek gaat over haar leven als quiltster, een zeer vermakelijk boekje met leuke verhalen.  
Er is een superleuke website van Bonnie Mccaffery met allerlei interviews, ook dus het interview met Robbi, waar ze allemaal tips geeft en haar quiltstudio laat zien. 


Verder wil ik echt een beetje opruimen dus een fixe korting van 40 % op alle boeken en stoffen. Kijk op mijn webstie http://www.dequiltschuur.nl
Heb je interesse in leuke quiltboeken, zoals de boeken van Yoko Saito, alles zit erbij! Bij de stoffen kun je ook van alles vinden, zoals roosjes, thimbleberries, Fossils enz.


Nog een keertje voor iedereen die het nog niet wist en die interesse heeft in Machine Quiltlessen op alle niveau's op mijn nieuwe website http://www.quiltstudiobabette.com staan zeer uiteenlopende Machine Quiltlessen die in Nieuwegein eind maart - begin april gegeven worden. Er is nog plek!
Ook staat er onder arrangementen quiltvakantie's naar Umbrië, Italië beschreven, dus wie op quiltvakantie wil, neem een kijkje op mijn website!


Nu ga ik verder met mijn nieuwe quilt, nee nog geen foto's, maar als het een beetje vordert zal ik kijken of er een detail foto gemaakt en gepost kan worden.


Heel veel groetjes en veel tijd om te quilten toegewenst, Babette.

0 reacties:

Blog contents © de Quiltschuur goes Italy 2010. Blogger Theme by Nymphont.