MACHINE QUILTEN MET RULERS TIPS EN MIJN NIEUWE PLANNEN IN NEDERLAND

donderdag 16 juli 2020

Tips voor het machine quilten zijn altijd handig, ditmaal gaan we het hebben over het aan en afhechten van garen bij machine quilten met rulers. De vorige keer wilde ik al deze tips geven, maar door het verhuisbericht moest het een korter berichtje worden. Nu haal ik het snel in!!

Foto Babette genomen tijdens een quilt workshop
VAN QUILTMATERIALEN TOT PATCHWORK QUILTS, ALLES MOET MEE

Maar eerst nog een stukje over de verhuizing, die in volle gang is. Uit alle hoekjes en gaatjes komt wel wat en naar Hengelo is al veel overgebracht, dus hier is het een grote bulk spullen. Zo lang alles nog niet zijn plaatsje heeft gevonden in een kast of op een plank. We verhuizen natuurlijk niet alleen de huisraad maar ook mijn lesmaterialen die ik als lesgeefster heb gemaakt, maar ook alles voor de quilt rulers die ik zelf maak. De lasersnijder die gebruikt wordt om de rulers te snijden, moet natuurlijk ook mee en dat is een groot en zwaar apparaat. En dan nog al mijn quiltmaterialen, die ik gebruik voor het maken van mijn eigen quilts en mijn lesquilts.
Het verhuizen van de quiltmaterialen en huisraad

MACHINAAL QUILTEN TIPS: 3 ONMISBARE TIPS VOOR AAN EN AFHECHTEN MET NAAIMACHINE QUILT RULERS

Het is soms wel een beetje lastig om dit nieuwe dingen onder de knie te krijgen, daarom deze 3 filmpjes met tips voor het aan en afhechten met rulers. 

1. de draad omhoog halen op een makkelijke manier met quilt rulers


2. aanhechten op een makkelijke manier met quilt rulers


3. afhechten op een makkelijke manier met quilt rulers


NIEWE PLANNEN IN NEDERLAND

Alhoewel ik zeker weer les ga geven hier in Nederland ben ik nog een beetje aan het dubben over hoe ik het wil gaan invullen, maar het leuke is dat er zo ontzettend veel mogelijk is. Hier bij mij thuis gaat hem waarschijnlijk toch niet worden, eerder toch ergens op locatie. Mijn huis is niet heel groot en dan is het gewoon lastig om alles te organiseren, vooral met de gepaste afstand in verband met het corona virus. Maar ik heb wel een leuk idee om af en toe een VIP ochtend/middag te organiseren, waarvan er een paar genodigde quilters zijn en dat 1 iemand de VIP plek kan winnen. Hoe leuk is dat! Dus dat ga ik binnenkort maar eens uitwerken.


Wil je op de hoogte gehouden worden van alles wat de komende tijd georganiseerd gaat worden, schrijf je dan in voor de NIEUWSBRIEF. Want vanaf ongeveer half september staan er erg mooie dingen op stapel😁

Voor nu Quilty Greets, BABETTE.
Volg mij ook op:
Quiltstudio Babette site
Mijn blog
Mijn Nieuwsbrief met o.a. de laatste nieuwtjes en soms receptjes en gratis patroontjes.
Instagram1 reacties:

Reny zei

Hoi Babette,
Leuk om te lezen wat je zoal meemaakt. Ik ben benieuwd naar de VIP meetings!
Succes met de verhuizing en het inruimen.
Groetjes Reny

Blog contents © de Quiltschuur goes Italy 2010. Blogger Theme by Nymphont.