Belangrijk bericht en vlieger quilt anders

maandag 5 oktober 2015


Hey Allemaal,

Eerst even een mooi plaatje ;-) 
Vlieger quilt anders
HET ONDERSTAANDE PROBLEEM IS INMIDDELS VERHOLPEN!

Belangrijk over berichtjes via het contactformulier op mijn site.
Af en toe krijg ik een bericht dat iemand mij via het contactformulier van mijn site, zich heeft aangemeld voor een workshop of heeft besteld en dat er geen reactie van mijn kant is gekomen.
Dat vind ik dus heel vervelend, want als iemand mij schrijft of aanmeldt voor een workshop reageer ik natuurlijk :-)
Mijn theorie
Wat is volgens mij de oorzaak van het probleem? Zelf heb ik ondervonden dat ik weleens op een site reageerde via mijn mobiele telefoon of via mijn laptop op een e-mail adres op een website.
Ik vul alle gegevens en mijn berichtje in en verstuur het bericht. Wanneer je WhatApp hebt, is dat berichtje direct weg, maar via een contactformulier moet er eigenlijk op een bevestiging van die site worden gewacht. Als dat berichtje niet is bevestigd, komt het bericht ook niet aan bij de zogenaamde ontvanger, in dit geval ik dus. Mijn site geeft dit bericht aan de schrijver: Uw emailbericht is verzonden naar ons, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Ik ga er dus maar even van uit dat deze theorie klopt.
Als het via een e-mail adres is, opent mijn laptop altijd outlook, als ik daar op verzenden klik, klik ik daarna vaak direct outlook uit en ook dan wordt er een bericht niet verzonden. Een paar dagen later open ik outlook weer en zie tot mijn verbazing het bericht nog staan. Dan bedenk ik mij, o ja, ik heb per ongeluk outlook weer te snel gesloten.
De vraag is dus aan dames of heren die een bericht sturen, controleer of het bericht daadwerkelijk aan mij is verzonden, zie bovenstaande rode zin, die ook in die kleur op uw scherm verschijnt. Maar ook, krijgt u na 2 dagen toch geen bericht van mij terug, na het zien van de bovenstaande rode zin. Neem alstublieft opnieuw contact op. Dan kan ik ook uitzoeken wat de eventuele andere oorzaak is van het niet aankomen van berichten. Alvast heel hartelijk dank!!!

Even een stukje invoegen, tot nu toe zijn er geen berichten binnen gekomen na tests en een aanmelding van een cursiste die mij op de hoogte houd via facebook, dus graag e-mail via  E-Mail Adres Quiltstudio Babette.

Nu leukere dingen. Zaterdag was meer dan de helft van het gezin aangestoken met een creatieve geest. Mijn zoon van 10 heeft heerlijke broodjes/grissini gebakken. Smullen bij de lunch, al had hij naar eigen idee een dubbele portie gebakken, ze waren zo weg!


Mijn dochter en oudste zoon koken altijd op zaterdag en die zetten ons dit voor, tezamen met sperzieboontjes en aardappeltjes uit de oven. Ook 's avonds dus heerlijk gegeten.


Ikzelf ben aan de slag gegaan met de Vlieger quilt van de workshop van dit najaar.
Ik moet er wel bij vermelden dat ik mijn naaimachine zo lekker vind naaien! Ik ben er stiekem een beetje verliefd op die machine, vermoedelijk ook om alle mogelijkheden die er op zitten. Oh wat vind ik dat ding mooi en superfijn om mee te werken!! 
Jammer genoeg heb ik spierpijn aan mijn schouder en achter op mijn rug bij mijn schouderbladen, dus vandaag maar verplicht rustig aan doen. Ik ga straks alleen even een stukje mijn blokjes af tekenen voor de vliegertjes. Dit is wat ik zaterdag heb gemaakt. Het oranje blok ben ik ook zaterdag aan begonnen, maar mijn garen was op en het was al laat, dus besloot ik oranje zondag ochtend af te maken. Zo wordt de quilt. Jammer alleen dat ik de kleuren niet goed gefotografeerd krijg....

Blok 2 zit er ook al aan! Ik moet zeggen een heerlijke quilt om aan te werken!!


En wat vinden jullie hier van?? Bovenin was er al een voorbeeld van de workshop van de vlieger quilt, maar dan een net iets andere uitvoering. Hieronder nog 2 andere versies.
Vannacht in bed ben ik nog even doorgegaan met ontwerpen, in mijn hoofd wel te verstaan. Deze voorbeelden bedacht ik mij. Het resultaat is 1 workshop, die de cursist op meerdere manieren kan uitvoeren en daar heb ik dan zo'n plezier in!!!
Voor deze workshop zijn nog plekjes vrij overigens, klik even HIER voor extra informatie.En nu ben ik eigenlijk razend benieuwd, welke vinden jullie de mooiste??

Voor nu QUILTY GREETS, BABETTE.
De NIEUWSBRIEF Quiltstudio Babette's Gazette ontvangen, geef je zelf op via de nieuwsbrief link.

1 reacties:

Anoniem zei

Dat is moeilijk kiezen Babette, ik vind ze beiden mooi. Wat heerlijk dat je kinderen ook zo veel plezier hebben in het maken van lekkere dingen. En heel veel beterschap voor jou. Naar je lichaam luisteren en op tijd rust nemen. Groetjes Wilma

Blog contents © de Quiltschuur goes Italy 2010. Blogger Theme by Nymphont.