Weer klaar voor de grote reis!!!

donderdag 6 november 2014


Hey allemaal, 


We zijn bijna klaar voor de reis, dus even zonder berichtjes van mij, want ik ga lekker 2 weekjes in Nederland lesgeven!!! Morgen wel een uur of 18 in de auto, pffff !!!!!!

Voor sommige workshops zijn er nog plekjes vrij, alleen voor de workshop Machine Quilten op 22 november is nog maar 1 plekje vrij.
Op vrijdag 14 november en woensdag 19 november zijn nog wat meer plekjes vrij voor de workshop Machine Quilten.

Dit gaan we maken!!!


Waarom geef ik de workshop Machine Quilten voor beginners nou 3 x???
Omdat er altijd ontzettend veel vraag naar is. Er zijn veel beginnende of ook gevorderde quilters die veel affe tops hebben, maar het niet allemaal kunnen handquilten. Met machine quilten wordt dit probleem natuurlijk opgelost, want het gaat gewoon veel sneller.
Handquilten heeft zijn charme, weergaloos kan je wel zeggen, maar ook machine quilten kan bijzonder mooi zijn. Het kan er namelijk ook zo uit zien...... Daarom geef ik namelijk beginners workshops machine quilten, maar ook gevorderde workshops. Veel van deze veertjes zijn namelijk uit mijn hoofd gequilt, zonder ook maar een veertje getekend te hebben.
Heb je interesse in een van mijn workshops, kijk dan even hier.


Wat ik verder ga doen in Nederland???
Ik weet het wel, ik wil graag met de kids een dagje naar Amsterdam en naar het Rijksmuseum. 
Zondag misschien even naar de Kreadoe en de week daarop wil ik heeeeel graag naar de Handwerk en Quiltdagen in Nieuwegein. Wie weet ga ik wel even wat uurtjes demonstreren in de stand van Naaimachinehandel van Huissteden.
Wil je me even zien, dan stuur je mij maar gewoon een mailtje en dan kijken we gewoon even of we elkaar op een van de 2 zondagen op de beurzen even kunnen ontmoeten!!

Voor nu Quilty Greets een nieuwe post waarschijnlijk pas na 27 november als ik bijgekomen ben van mijn NL TRIP!!!
!!! BABETTE !!!!

0 reacties:

Blog contents © de Quiltschuur goes Italy 2010. Blogger Theme by Nymphont.