Nederland was weer fantastisch!!!

maandag 7 april 2014


Hallo Iedereen, tsja dat duurde weer even hè!

Ik moet echt altijd weer bijtanken, maar zo langzamerhand ben ik er weer. Ik denk dat ook de zomertijd mij nog een keer de das heeft omgedaan. 

Nu ga ik jullie even mee terug nemen naar Nederland, ik heb weer ontzettend veel plezier gehad en mooie lessen mogen geven. Veel gelachen en veel bijzondere momenten van jullie ieder heb ik weer mee naar Italië genomen.

Jammer genoeg niet van iedere les foto's genomen, maar wel waren er later nog deelnemers die mij nog snel even het resultaat lieten zien voor ik weg ging *Ü*, kijken jullie mee?

De lesdag in Krommenie georganiseerd met Jacqueline Neeftje het was fantastische dag en de meiden waren zo uitgelaten dat het zo zinderde dat het bijna knetterde!
Onze resultaten bij elkaar.

Het resultaat van Krommenie, Ronny legt nog even de puntjes recht.
Jacqueline staat er mooi voor.
Jacqueline van Oostveen klik op mij,  kende ik ook al van de Jelly Roll workshop van november 2013. Super dat je er weer bij was Jacqueline! en op haar blog staan nog meer foto's van deze dag.
Even een geintje

want we moesten even
een foto maken van elkaar

Kijk ons nou, aan het eind van de dag lachen we nog!!
Het resultaat tot nu toe van Jacqueline Neeftje
 Hier een foto van de top in wording van Ilse, deze is ook mooi zeg!

 en deze die al zo ver is van Anke, dank je dat ik er nog even van mocht meegenieten!

 Maar ook de workshop Jelly Roll is weer gegeven, hier het resultaat van Margreet en Sonja. Wat was het gezellig hè?

Vanaf 26 april zal ik weer voor een bliksembezoekje in Nederland zijn, ik krijg dan les van Ted Storm, maar ik heb ook nog een lesje ingepland op MAANDAG 28 APRIL. Dus wie nog op zoek is naar een Basisworkshop Free Motion Machine Quilten kan zich aanmelden of vragen stellen via mijn e-mailadres 

Voor meer informatie kijk dan even op mijn site http://quiltstudiobabette.com/index/cursussen.html dan kan je meer lezen over de workshop.
Voor iedereen die interesse heeft in mijn lessen, meld je aan voor Quiltstudio Babette's Gazette Een paar keer per jaar wordt je dan op de hoogte gehouden van alles van mijn quiltwerk en mijn lessen.


Voor nu Quilty Greets, BABETTE.

2 reacties:

Ageeth Dorsman zei

Dat ziet er heel gezellig uit bij jou op cursus, en er zijn prachtige projecten tot stand gekomen!
Tot binnenkort, bij het "bliksem-
bezoekje"!
Groetjes van Ageeth

Dit blog is van zei

Ik heb echt genoten van de workshop. Vond het heel gezellig en heb vreselijk veel gelachen.Inmiddels zitten de driehoekrandjes er omheen.
Groetjes van mij en tot een volgende keer

Blog contents © de Quiltschuur goes Italy 2010. Blogger Theme by Nymphont.