Applicatie op een rijtje, Masterclass Ted Storm en zo mooi!

zaterdag 12 april 2014


Hoi Iedereen,


Over 2 weken is het bijna zo ver, maar die dag vlieg ik naar Nederland om een paar dagen later mijn 4e masterclass bij Ted Storm te gaan volgen en om 1 dagje zelf les te geven in Nieuwegein bij Naaimachinehandel van Huissteden.. 

Ik heb inmiddels Applicatie 1, Trapunto, Applicatie 2 en nu ga ik ook Design in Classic Style volgen. Ik heb al veel inspiratie, maar wat het wordt zal nog een poosje geheim blijven. 
Maar ik zal jullie wel een paar foto's laten zien van wat ik al gemaakt heb. Sommige foto's zullen jullie al wel kennen omdat ik die al eerder heb gepost, maar ik vind het leuk om te delen met diegene die ze nog niet hebben gezien.
1e blok klaar van mijn tulpen quilt
Mijn hoekpatronen zijn anders dan de hoekpatronen van Ted, uitbreiden wat ik van Ted geleerd heb *Ü*
Detail hoekpatroon
Naar aanleiding van een masterclass wil ik zelf ook altijd iets ontwerpen, dus deze tulp is anders dan de tulpen van Ted.
mijn eigen ontworpen tulp
De tulpen op een rijtje
Kleinste cirkel op het oefenlapje is 6 mm. doorsnede.
Opgevulde cirkeltjes oefenlapje.
Resultaat van Masterclass Trapunto
Trapunto masterclass eigen ontwerp tulp
Masterclass Applicatie 2
Applicatie 2 mandje, die gevuld gaat worden met bloemen
Ik heb deze masterclass natuurlijk meer gemaakt maar dat is niet gefotografeerd. De vlinder heb ik ook van Ted geleerd. De gekke bloem daaronder is totaal uit proportie, maar de lapjes had ik nog liggen, dus gebruikt, anders hadden ze nog jaren in de kast laten liggen en het was weer iets om van te leren. Deze blokjes zitten in een quilt van de Quilteriste Fiorentine, waar ik een paar jaar naar de Bee ben gegaan. Ik kan het alleen niet meer op brengen om zo regelmatig zo ver te reizen.
Vlindertje n.a.v. Applicatie 2
Gek bes bloemetje, gemaakt n.a.v. Applicatie 2 met geregen stukjes die ik al had liggen.
Hierin zijn mijn blokjes verwerkt.
Banner quilt van de Quilteriste Fiorentine.
Veel geleerd van Ted, nu in dit quiltje alles verwerkt van Applicatie 1. Deze cursus heb ik gegeven in Florence. Heel bijzonder om te mogen doen.
Eigen ontwerp van mijn eigen cursus applicatie 1
Verder wil ik dit met jullie delen, de Romeinse Krijger die zij heeft gemaakt. Ik mag wel zeggen dat ik bijzonder trots op haar ben. Op haar blog kunnen jullie nog heel veel meer foto's vinden van deze plaque.
Heb ik al gezegd dat ik het zooooo moooi vind!!!!!

Plaque Romain
AGENDA APRIL 2014

MAANDAG 28 APRIL
Basisworkshop Free Motion Machine Quilten aanmelden of vragen stellen via mijn e-mailadres 
Voor meer informatie kijk dan even op mijn site http://quiltstudiobabette.com/index/cursussen.html dan kan je meer lezen over de workshop.
Voor iedereen die interesse heeft in mijn lessen, meld je aan voorQuiltstudio Babette's Gazette Een paar keer per jaar wordt je dan op de hoogte gehouden van alles van mijn quiltwerk en mijn lessen.


Voor nu Quilty Greets, BABETTE.

1 reacties:

Sis Voorn zei

Ik kan me niet aanmelden als volger... grrrr....
Later nog eens proberen !
Ben erg benieuwd naar je werk !

Blog contents © de Quiltschuur goes Italy 2010. Blogger Theme by Nymphont.