Lekker bezig !!!! en de vorderingen aan mijn Mariner's Compass

donderdag 13 februari 2014


Hoi Iedereen,Zo lijkt het dat er dit jaar bijna geen les gegeven gaat worden en zo heb ik ineens 4 groepen.
Echt ontzettend leuk. 1 cursus ging niet door een andere cursus had maar 5 inschrijvingen, maar ging toch door. 
Een vriendin heeft mij hier enorm mee geholpen, maar toch waren er niet genoeg inschrijvingen voor de cursus die niet door ging. Een minimum van 12 inschrijvingen is ook best veel... Maar we waren bezig met 2 locaties, dus hebben een aantal dames van de ene locatie die niet door ging, zich ingeschreven bij de andere locatie. Gisteren was de eerste les en daar moest een quiltje voor komen, daar laat ik binnen kort foto's van zien. Hier in ieder geval de foto's van gistermiddag.
Voor het eerst bezig met de lapjes om te gaan patchen.
Groep La Rosa.
Jullie kennen het wel aftekenen en uitknippen.
Dit wordt het eerste blokje, de rest is hier nog even een verrassing :)
De vorige keer heb ik verteld dat ik gezwicht ben voor de Dear Jane quilt, inmiddels heb ik ook 2 Dear Jane groepjes die bij mij thuis komen en de dames zijn heel enthousiast! Een dame zei zelfs gisterochtend dat zij 20 blokjes per maand wilde maken om zo de quilt af te krijgen in de tijd die zij voor ogen heeft. Ik ben reuze benieuwd wat iedereen gaat maken. Gisterochtend hebben zij mij wel allemaal laten zien wat voor een blokjes ze gemaakt hebben in de afgelopen maand. Ik zal er de volgende keer foto's van maken.


Verder natuurlijk mijn Mariner's Compass. Hij vordert niet heel gestaag maar wat wil je dan ook na 4 randen met 128 stukjes, totaal dus 512 stukjes. Maar het zit in elkaar en het ziet er netjes uit *U*
Ik ben ook al bezig met de hoeken, want zoals ik al eerder heb verteld wordt nu de quilt vierkant. Het wordt heel mooi en ik ben benieuwd hoe jullie het gaan vinden, maar ik en jullie moeten nog even geduld hebben, want ook daar zijn nog geen foto's van. Wordt vervolgd....
Vorderingen van mijn Mariner's Compass, mooi hè?
Over een maandje is het al zo ver. Ik ga weer 2 heerlijke weekjes lesgeven in Nederland *U*. Ik heb er weer super zin in en er zijn al veel aanmeldingen. Sommige workshops zitten al bijna vol en er was een verzoek of ik ook Veren uit de Vrije Hand weer wilde geven, Natuurlijk!!!

De workshop is ingepland en hier voor jullie even een fotootje van hoe dit er uit ziet. Op  mijn site kan je aanvullende informatie gevonden worden. Opgave het liefst via dequiltschuur@gmail.com . De site is namelijk overgegaan naar een nieuwe provider en ik ben er nog niet zeker van dat alle pagina's naar behoren werken.
Veren uit de Vrije Hand

Hier een lijstje van alle workshops die er gegeven worden::

WORKSHOPS NIEUWEGEIN

zaterdag  8 maart, NIEUW!!! Mariner's Compass, nog enkele plekjes vrij!!!
maandag    10 maart:: Beginners worskhop Machine Quilten
woensdag 12 maart:: Radiant Star
donderdag 13 maart:: Beginners worskhop Machine Quilten
vrijdag 14 maart:: Jelly Roll quilt
maandag 17 maart:: Veren uit de Vrije Hand niveau 1
dinsdag   18 maart:: Beginners worskhop Machine Quilten
woensdag 19 maart:: Thread play
donderdag 20 maart:: Basis Trapunto
vrijdag   21 maart:: Beginners worskhop Machine Quilten
zaterdag  22 maart:: Beginners worskhop Machine Quilten

WORKSHOP KROMMENIE
zaterdag 15 maart NIEUW!!! Mariner’s Compass, nog enkele plekjes vrij!!!

Alle aanvullende informatie van deze agenda, kan je vinden op mijn site!!! Sommige workshops zitten al bijna vol, dus wil je mee doen, meldt je op tijd aan!! 

Wil je een overzichtje van de agenda ontvangen en meer lezen over Quiltstudio Babette, meldt je dan aan voor mijn nieuwsbrief! Voor nu Quilty Greets, BABETTE.1 reacties:

Dit blog is van zei

Heerlijk om te lezen. En er komt weer moois voorbij. :-)

Blog contents © de Quiltschuur goes Italy 2010. Blogger Theme by Nymphont.