Bloggersquilt, klaar met quilten en extra les ingeroosterd !!!

donderdag 17 oktober 2013


Hoi Iedereen,

Wat leuk mijn blokje is deze week het bloggersquiltblokje van Jacqueline. Klik op haar naam en je ziet haar versie van het blokje.

!!! Wil jij dat ook een blok van jou in de bloggersquilt komt, schrijf Jacqueline dan even via haar blog en zij zal je dan vertellen hoe je mee kan doen !!!

Hier is mijn versie!! en jullie kunnen al zien hoe ik hem gequilt heb. Ik kwam er namelijk net achter dat ik geen foto heb gemaakt van het gepatchte blok.
Een blok van mij sampler quilt voor de bloggersquilt.
Ik kan jullie wel vertellen dat ik klaar ben met quilten, JOEHOE!!!!!!
Ik mag heb nu afbiezen. De foto van de quilt is nog niet gelukt, want het is te mooi weer. Ja, ik kan het mij niet voorstellen hoe kan het nou te mooi weer zijn??? Ik vind het zelf heerlijk weer en ik geniet er ook af en toe van als ik ergens een paar minuutjes vrij heb. 
De quilt hangt nu nog aan het balkon opgerold onder badjassen om de zon geen schade aan te laten richten. Ik hoop dat ik straks een 'goede schaduw' heb om de goede foto te maken. Dat is trouwens de 4e poging en ik dacht nog wel dat 3 x scheepsrecht was!

Ik heb nog veel meer nieuwtjes, maar die hou ik nog heel even voor mij, al zijn er al wat mensen die het wel weten. Sorry nog heel even geduld!! Zelf vind het ik het ook reuze spannend, oooeee, ik kan niet wachten.

Als laatste er waren nog weinig plekjes over voor de workshop Machine Quilten voor beginners dus ik ben zo vrij geweest een extra dag voor de liefhebbers in te plannen.

De agenda voor deze workshop ziet er nu zo uit::

dinsdag 5 november 2013 zit VOL,
woensdag 13 november heeft nog een paar plekjes over
vrijdag 15 november, is extra ingepland en heeft dus nog genoeg plek vrij
en zaterdag 16 november zit VOL!!

In Emmeloord bij atelier Trudi de Kreek zijn ook nog plekjes vrij.

Voor de Jelly Roll quilt in Leeuwarden bij Klazien zijn nog 2 plekjes vrij. Voor alle andere workshops is het handiger om even op mijn site te kijken, want ik merk wel dat ik er steeds meer aan plak!

Voor nu QUILTY GREETS, 

of op de Kreadoe in Utrecht (30 okt t/m 3 nov)!!! BABETTE.


4 reacties:

neeftje zei

Mooi hoor je quilt. Prachtig! Heerlijke kleuren! Bedankt voor je inzending! Groetjes

Rennie zei

Prachtige quilt en ons niet te nieuwgierig maken he?

Ineke zei

Mooi blok heb je ingezonden en ik wil je hele quilt zo graag zien!

Liefs, Ineke

Unknown zei

Hallo, Babette,

Wat een boeiend blok heb je gemaakt. Ik heb het patroon direct gedownload. Heeft het patroon nog een naam? Dan kan ik het in mijn patchworkpatronendatabase opnemen en anders noem ik het gewoon: Babette's blok!

Groetjes,

Nel

Blog contents © de Quiltschuur goes Italy 2010. Blogger Theme by Nymphont.