Van alles en nog wat

maandag 27 februari 2012

Hoi Iedereen,


Ik heb weer van alles te vertellen, het zal wel gewoon een druk jaar zijn...
Gelukkig komt het zonnetje hier weer door. De sneeuw is nog niet helemaal weg en het wordt warmer. We hebben donderdag en zaterdag al 15 en 17 graden gehad. Wel ontzettend raar dat het zo snel warm is na al die sneeuw, maar IK KLAAG NIET!!! Want mijn huidje vind het heerlijk. Als het goed is wordt het woensdag en donderdag ook weer lekker warm. Wij halen dan weleens de kinderen uit school en trakteren ons op een wijntje op het terras. Niet een heel mooi terras, maar het is er gezellig en er is zon! Dat is voor ons echt genieten van het voorjaar!!! Soms wordt het extra gezellig, want dan rijden onze buurtjes langs en dan komen die er bij zitten. Alleen zijn zij nu nog in Nederland en komen ze over 2 weekjes weer deze kant op.
Wel grappig dat wij nou toevallig Nederlandse buren hebben, niet zo gekozen, dat is geen goede basis voor het  kiezen van een huis, maar wel ontzettend fijn dat wij het goed met elkaar kunnen vinden!!!
Daarom kunnen we ook bijvoorbeeld dit soort dingen samen doen....
Danny en Jacques snoeien olijfbomen
Hieronder zie je trouwens een foto van onze buurmeisjes. Deze koeien staan in de aangrenzende weien en vorig jaar zijn er lekker veel kalfjes geboren, zo ontzettend grappig om die te zien huppelen en stoeien in de wei! Dat is een ultiem ontbijt iedere ochtend, dat kan ik je wel vertellen!
Chianina koeien onze buurmeisjes
Ook wil ik jullie nog even herinneren en vertellen over mijn lessen en andere leuke dingen die er in april rondom Utrecht te doen zijn op quilt gebied. 
Detail Ornament Flower
Tussen 16 en 28 april geef ik weer les bij Naaimachinehandel van Huissteden in Nieuwegein. Er is weer veel keuze en dus kan ieder zich opgeven voor een workshop die bij haar of hem past! Er zijn her en der nog plekjes vrij dus kijk even op mijn site voor het totale aanbod: http://www.quiltstudiobabette.com/index/cursussen.html

Quiltrondvaart georganiseerd door Quiltatelier Vlijtig Liesje
Mijn workshops worden vooraf gegaan met deze leuke quiltrondvaart georganiseerd door mijn Quiltvriendin Hanneke Kwakkenbos. Zij organiseert dit samen met andere quiltvriendinnen en wordt ieder jaar weer druk bezocht. Een verwennerij om aan mee te doen!!!
Hier even de informatie die ik heb:

 Quiltatelier Vlijtig Liesje uit Oud-Maarsseveen organiseert  een nieuwe
Quilt-rondvaart op de Vecht
zaterdag 14 april 2012 van 10.30 tot 14.30 uur.
Een uniek dagje uit, een quiltbee op het water. Geniet van een vaartocht over de prachtige rivier met z’n 17e eeuwse buitenplaatsen. Wij bieden een gezellig programma en een geheel verzorgd arrangement met een lunch en een hapje en een drankje. Ook houden we een workshop aan boord. De sfeervolle boot is geschikt voor circa 60 personen. Er zal ook een winkeltje aan boord zijn met leuke aanbiedingen. De antieke boot vertrekt uit Oud-Zuilen bij Maarssen en het arrangement kost € 45,- per persoon
Kijk op www.kreamedia.nl om in te schrijven of bel 0346-240111

Zo dat was het weer voor vandaag, ik ga snel koken, want straks ga ik weer Salsa dansen HEERLIJK, veel groetjes vanuit Italië. BABETTE.

4 reacties:

Trui zei

héérlijk, zo'n lekkere temperatuur! en idd héél gezellig, nederlandse buren! Ben je in nederland alléén maar in Utrecht of verblijven jullie ook nog wel in Dalen??? Ik vind Nieuwegein nl. best wel uit de route vanuit Emmen.:(
tanti cari saluti, Trudy

Babette zei

Hoi Trudy,

Nu ben ik wel een beetje benieuwd waarom jij mij in Dalen/Emmen zou willen hebben, ;-)
Anche per te tantissimi carissimi salutissimi!!! Babette.

Trui zei

Nou, gewoon, wij wonen in Emmen en ik zou best zo'n workshop bij jou willen volgen, maar vind het zo'n gedoe om helemaal naar Nieuwegein te moeten :)

Babette zei

Hoi Trudy,

Ik zou graag bij jou in de buurt les willen geven, er waren vorig jaar evt. ook 4 dames in Hoogeveen die het wilden. Het is alleen voor mij zo lastig een locatie te regelen. Dus wanneer anderen het organiseren en we samen proberen voldoende mensen te krijgen, kan ik ook daar les geven. Graag zelfs, want het is altijd weer een feestje!

Blog contents © de Quiltschuur goes Italy 2010. Blogger Theme by Nymphont.