Even opwarmen en 496 stukjes stof !

zondag 23 juni 2013


Jeetje, ik heb echt al tijden niet geschreven, dus dit is even een try-out om weer op te warmen. 

Eerst moest ik verhuizen en , veel zullen het al wel weten via facebook), toen wordt ik geveld door bronchitis. Eigenlijk ben ik nog steeds niet helemaal toppie, maar we gaan er weer tegenaan. 

Stukje bij beetje wordt mijn nieuwe werk en workshop ruimte opgeruimd en ingericht. Het is nog een lekker rommeltje hier, maar dan kunnen jullie later zien hoe het geworden is ;-)
nieuwe werk en workshopruimte
Mijn sampler vordert gestaag, maar ik moet geduld hebben. Ik ben op het moment een nieuwe cursus Italiaans aan het volgen en die is behoorlijk pittig. Ja, weer in de schoolbanken met examen als afsluiting. 2 à 3 x per week een aantal uur Italiaans voor een goed doel. Mijn tussenrepetitie is goed gemaakt, maar die luisterteksten beluisteren en dan vragen beantwoorden, ging deze week HELEMAAL NIET!! en als ik dan zo'n tekst tijdens mijn examen zou hebben, brrr!!! 
Alle blokken zitten al in elkaar
De quilttop heeft al op een markt gehangen en hing op de afsluiting van het lesjaar van de volksuniversiteit, maar ik hem nog iets verder af hebben voordat ik hem hier show! Maar ook komen er nog foto's van de quilt en quiltblokken die mijn leerlingen hebben gemaakt. Ik ben namelijk best HEEL trots op ze!!
de stofjes klaar om de rand in elkaar te zetten
Voor de rand zijn er 496 stukjes stof nodig en waarschijnlijk komt er na de blauwe 2e rand nog een 3e rand, want anders is de quilt niet groot genoeg voor mijn bedje. De blauwe randstof is jammer genoeg niet lang genoeg. Dus ben ik alvast een beetje aan het prakkiseren, hoe ik de rand zou willen hebben... 
Zo wordt de rand, lief hè?
Ja, die rand vind ik de bijna 500 stukjes wel waard. Ik zag er behoorlijk tegenop om hem met de hand te maken, maar het gaat eigenlijk best vlot.

Tot slot nog even:: Ik krijg regelmatig vragen over wanneer ik weer les geef en welke lessen ik dan geef, dus NU, een vooraankondiging van de data voor mijn lessen in Nederland, tussen 4 en +/- 24 november zal ik weer in Nederland zijn om les te geven. MAAR wil je echt op de hoogte blijven, mail mij dan even via MIJN E-MAIL ADRES (klik) om je op te geven voor de nieuwsbrief met informatie over de lessen, lekkere receptjes, quilttips enz.

Als je een berichtje achterlaat op mijn blog vind ik dat wel erg leuk!!

QUILTY GREETS, BABETTE.


4 reacties:

mieke zei

Een hele mooie quilt laat je zien.
Succes met de afwerking en het inruimen van de nieuwe werkplek.
grtjs Mieke

Kiekplaotiesenzo zei

Prachtig die grote quilt, mooi van kleur! Veel plezier op je nieuwe woonplek.....

Unknown zei

Bah, wat vervelend van je bronchitis.
Maar leuk dat je weer eens aan ons denkt! :)

Anoniem zei

Wat een mooie sampler in prachtige kleuren !

Blog contents © de Quiltschuur goes Italy 2010. Blogger Theme by Nymphont.