Ik kan het niet laten !! Op de valreep nog een randje af !!! en mijn 100e bericht !!!

dinsdag 31 december 2013



Oh jee, ik kan het niet laten, toch nog eventjes dit met jullie delen !!

Oh en nog een nieuwtje, ik ga deze Mariner's Compass geven als workshop in maart.
8 Maart op mijn vertrouwde plekkie bij Naaimachinehandel van Huissteden en op 
15 Maart bij mijn vriendinnetje Jacqueline in Krommenie, Ja zal je nu wel denken welke Jacqueline, ik ken er zoveel, Nou Klik dan maar even HIER

Voor facebookers, HIER is ook wat informatie over de workshops

Voor volgers die het leuk vinden, jullie kunnen mij nu ook HIER op Bloglovin volgen!! Dus alle nieuwe volgers via Blogspot en Bloglovin van harte welkom.

en Nu Voor Iedereen, Happy Newyear !!!!

 

Met heel veel Quiltplezier

Voor nu QUILTY GREETS, binnenkort zal de agenda worden geplaatst op mijn site!!! Wil je een overzichtje ontvangen, meldt je dan aan voor mijn nieuwsbrief! BABETTE.

http://quiltstudiobabette.com/index/index.html

Laatste Affo van het jaar en meer foto's van de Medaillonquilt !!!

vrijdag 20 december 2013


Hoi Iedereen,

Ik ben nog steeds lekker aan het werk aan mijn Medaillonquilt. Hier dus voor jullie nog wat foto's.
Ik vind hem echt heel mooi worden en heel spannend om rode tinten die op het eerste gezicht niet bij elkaar passen en dan ook nog eens met witte, ecru en beige achtergrond aan elkaar te "plakken". Maar het eerste stuk is gelukt en geslaagd naar mijn smaak. Hier een overzichtje van wat ik heb gedaan.

Alle driehoekjes toegevoegd op zo'n manier dat het ook weer bij de grote punten past.
Alle kleine driehoekjes in elkaar gezet en daarna aan de iets grotere driehoekjes gezet.
 Het werken op een ondergrond is fijn, maar een ronde vorm naaien blijft soms lastig...
De hele Mariner's Compass in elkaar of toch niet???
Het lijkt allemaal best mooi te passen, maar ik was niet tevreden over de maat van de cirkel van de A, dus heb ik hem nog eens losgehaald na enig twijfelen en eigenlijk moet ik ook nog in 1 bolletje een wit ovaaltje appliqueren... De cirkel is verder gewoon te groot voor het midden van de grote cirkel van de Mariner's Compass. Dat komt doordat er in ieder naaiwerk "scant seam allowance" zit. Nou dit uitleggen wordt een lang verhaal en ik had er zelfs nog nooit van gehoord tot Shirley er over vertelde en het is eigenlijk heel logisch. Shirley had een filmpje uitgezocht en dat legt alles uit. Filmpje over Scant seam allowance.

En dan nog mijn AFFO, jeetje, na 10 jaar te hebben gelegen en waar ik soms een jaar rond de kerst er iets aan deed om het quiltje toch eindelijk eens af te krijgen, is mijn Kerststal quiltje eindelijk af!! De handjes waren eerst iets anders met een duimpje er aan, maar dat was zo'n gepruts voor een detail van niets dat ik ze weg heb gehaald en er zit in het origineel geen borduurwerk. Maar zo vond het dat het quiltje naar mijn smaak af is. De foto's konden iets beter, maar dit is 'm dus!!
Detail Kerststal quiltje
Ook is er geborduurd bij de ster, de herder en het engeltje.
Voor nu wil ik iedereen vast een hele fijne Kerstdagen toewensen, vooral ook diegenen die het moeilijk hebben. Mijn gedachten en mijn hart is bij jullie. Verder wens ik ieder een heel fijn en bijzonder Quilt en Gelukkig Nieuwjaar toe!!

Voor nu QUILTY GREETS, binnenkort zal de agenda worden geplaatst op mijn site!!! Wil je een overzichtje ontvangen, meldt je dan aan voor mijn nieuwsbrief! BABETTE.

http://quiltstudiobabette.com/index/index.html

Winter?? en mijn Nieuwe Quilt in Wording

zondag 15 december 2013



Ja, het is maar kost geleden dat ik jullie schreef, maar het vorige berichtje was al zo vol dat ik heb besloten om dit in een nieuw berichtje te zetten.
Mijn nieuwe quilt.
In Italië is het echt wel winter, maar het is zo zacht weer dat wij vanmorgen om 12.00 uur op het balkon hebben gebruncht. Niet voor te stellen. Ook zijn er middagen dat het nog warm genoeg is om buiten te lunchen. Dat hebben we de afgelopen weken sinds ik terug ben uit Nederland ook zo'n 7 keer kunnen doen, maar er zijn ook dingen die ik mij niet voor kan stellen, zoals deze jongen die 4 december zo 's avonds om 20.15 uur door Perugia liep. Het was 5 graden. Laten we zeggen dat ik mijn winterjas droeg! Het heeft hier van de maand al gevroren hoor en vaak is de nachttemperatuur 1 a 2 graden, dus in huis is het vaak behoorlijk koud, vooral 's nachts.



Oh en mijn nieuwe quilt het begin wordt al zo mooi!!
Hierboven zagen jullie al mijn A, die gaat in alle quilts komen die ik vanaf nu ga maken. De A zit in alle voornamen van ons gezin, dus dat vind ik mooi om daar iets bijzonders mee te doen.
De quilt die ik nu aan het maken ben wordt een medaillon quilt, dus er komen iedere keer weer mooie en bijzondere randen bij en het centrum van de quilt heeft iets speciaals. In dit geval een super grote Mariner's Compass. Heel leuk om deze quilt te ontwerpen. Alle ideeën zitten al in mijn hoofd, maar ik moet ze nog samenvoegen tot een mooi geheel.
Het middenpatroon

De A
De A met wiebers
De A, wiebers en het 1e kruis
De A, wiebers, 1e en 2e kruis.
Ieder een fijne zondag gewenst, en Quilty Greets, BABETTE.
http://quiltstudiobabette.com/index/index.html

Veel te vertellen !!!

vrijdag 13 december 2013


Hoi Iedereen,

Er is een poos voorbij en ik ben er weer. Ik heb een bijzondere tijd gehad in Nederland en wat een reactie's allemaal op mijn quilt Chantilly Blue. Hier is 'ie nog een keertje! Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik de laatste paar meter nog moet terugbiezen, dat zal binnenkort wel gebeuren.



De quilt heeft 5 dagen op de Kreadoe in Utrecht gehangen en het zal mij niet verbazen als ik slijtplekjes vind, hihi!! Bijna iedereen die langs kwam lopen aaide de quilt, erg mooi om te zien.
Heel grappig was dat een dame langs kwam en een statement tegen naaimachine quilten wilde maken. Ze zag mij aan het werk en riep: Zonde, Zonde. Ik vind er niets aan, helemaal niet mooi!!! 
Ik vroeg haar en die dan die daar hangt, vind u die ook niet mooi?? Nee, zei ze, ook niet!!
Toen gebeurde het, ze keek even beter en zei, O, die vind ik wel mooi. Pff gelukkig, ze kon zien dat machine quilten toch ook mooi kon zijn en ik had veel genoegen dat te ervaren.

Na een dagje vrij ben ik vanaf maandag les gaan geven, we hebben het allemaal heel fijn gehad en iedereen heeft veel geleerd.
Deze foto kreeg ik van Tilly Verwaal-Knook en ik ben er heel blij mee!! Je kan wel zien dat ik ontzettend geniet van het lesgeven, het praten met iedereen en alles wat er verder nog gebeurd,
Da's pas genieten !!!
Ik heb niet alleen in Nieuwegein geweest dit keer om les te geven, ik ben ook bij Klazien (klik) geweest en ook daar was het een feestje, met 10 dames in de woonkamer van Klazien en iedereen heeft zo hard gewerkt. Hier een foto van ieders blokjes.
Hier alle blokjes bij elkaar van Naenke, Helma, Dorien, Anneke, Jeanneke, Klazien, Pauline, Marjan, Liesbeth en Gerda
Maar ook bij Jeanneke kan je meer zien van de workshop hier,  hier en hier , bij haar zie je de foto's van Jeanneke en Naenke's top in wording. 
Top in wording van Pauline

Bij Pauline, die heel snel ging die dag kan je ook
hier en hier wat lezen en zien hoe haar quilt wordt.
Leuk om ook nog wat te kunnen lezen bij Anneke (klik), want iedere blog heeft weer andere foto's.
Hier nog wat foto's van de Jelly Roll workshop in Nieuwegein!!
met de blokjes van Jacqueline, Janny, Marjan, Wilma, Veronica en Tilly
Hier 4 blokjes samengevoegd van Veronica.
Ik had niet 1 maar 2 technieken in de workshop uitleg gedaan, Jacqueline was supersnel en zij heeft ook de 2e techniek nog snel gemaakt, Leuk he!!! en ik weet nu dat zij ook een blog heeft, hier, hier en hier kan je zien wat zij verder gemaakt heeft. Echt ontzettend leuk om te zien!!!
Blok 1
Blok 2 die uit deze techniek kwam.
 Ook heb ik weer de workshop Paint it, Quilt it gegeven en hier de resultaten van die meiden!
Van Christien!
Detail
Is de vogel van Marijke misschien een Nachtegaal???
en van Anke.
Jammer dat de foto van het vogeltje van Anke niet ietsjes beter uitkomt. Zij heeft namelijk een laagje bruine Organza over haar topje gedaan en dat wordt meegequilt!!

Het zou leuk zijn als jullie mij volgen op mijn blog, dus meldt je hierboven aan als volger en blijf op de hoogte van alles wat ik maak. Een tipje van de sluier, binnenkort foto's van de les quilt die ik dit jaar ga maken voor mijn leerlingen in Italië.

Voor nu QUILTY GREETS, binnenkort zal de agenda worden geplaatst op mijn site!!! Wil je een overzichtje ontvangen, meldt je dan aan voor mijn nieuwsbrief! BABETTE.

http://quiltstudiobabette.com/index/index.html

AFFO Chantilly Blue !!!

zaterdag 19 oktober 2013


Hallo lieve lezers van mijn blog,

Het is zo ver, mijn quilt is "bijna" af. Alleen nog een stukje afbiezen, maar de foto's zijn gemaakt, dus kan ik de quilt aan jullie laten zien. Ik vind het best spannend. Zo raar, sinds de ik ben gaan machine quilten, is de quilt alleen voor mij geweest en nu kan in een keer iedereen hem zien. Dus ja ik ben nogal zenuwachtig!!!

Voorkant Chantilly Blue
detail 1 Chantilly Blue
Detail hoekpatroon Chantilly Blue
detail 2 Chantilly Blue
Detail 3 Chantilly Blue
Voor wie het nog niet weet, het patroon van de quilt kan gekocht worden. Daarvan ben ik nooit uitgegaan toen ik deze quilt aan het maken was en het was een verrassing voor mij dat mensen die op de quilt reageerden, zeiden dat ze graag het patroon wilden aanschaffen. Ik heb er lang over nagedacht en veel getwijfeld, want het brengt best wat werk met zich mee en ik wil het goed doen en nog steeds denk ik wat als....  Maar toch heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik de puntjes op de i aan het zetten, maar het patroon is aan de webshop toegevoegd.  Hier kun je het patroon bestellen, het patroon wordt dan eind oktober vanuit Nederland naar jullie verstuurd.
Een andere mogelijkheid is om het patroon te reserveren voor als je mee doen aan een van mijn workshops of als je naar de Kreadoe gaat. Waarom ik het belangrijk vind dat jullie het patroon reserveren? Voor diegenen die het patroon graag willen aanschaffen, is het niet fijn als ik niet voldoende patronen bij mij heb tijdens de lessen of de Kreadoe. Als je het patroon gereserveerd hebt, zorg ik ervoor dat ik een exemplaar bij mij heb en kan je het patroon aanschaffen zonder verzendkosten. Hier kan je het patroon reserveren :: dequiltschuur@gmail.com
Met zonlicht doorschenen achterkant Chantilly Blue

Achterkant Chantilly Blue
Voor nu QUILTY GREETS, 

wie weet zien wij elkaar op de Kreadoe in Utrecht (30 okt t/m 3 nov)!!! BABETTE.

Bloggersquilt, klaar met quilten en extra les ingeroosterd !!!

donderdag 17 oktober 2013


Hoi Iedereen,

Wat leuk mijn blokje is deze week het bloggersquiltblokje van Jacqueline. Klik op haar naam en je ziet haar versie van het blokje.

!!! Wil jij dat ook een blok van jou in de bloggersquilt komt, schrijf Jacqueline dan even via haar blog en zij zal je dan vertellen hoe je mee kan doen !!!

Hier is mijn versie!! en jullie kunnen al zien hoe ik hem gequilt heb. Ik kwam er namelijk net achter dat ik geen foto heb gemaakt van het gepatchte blok.
Een blok van mij sampler quilt voor de bloggersquilt.
Ik kan jullie wel vertellen dat ik klaar ben met quilten, JOEHOE!!!!!!
Ik mag heb nu afbiezen. De foto van de quilt is nog niet gelukt, want het is te mooi weer. Ja, ik kan het mij niet voorstellen hoe kan het nou te mooi weer zijn??? Ik vind het zelf heerlijk weer en ik geniet er ook af en toe van als ik ergens een paar minuutjes vrij heb. 
De quilt hangt nu nog aan het balkon opgerold onder badjassen om de zon geen schade aan te laten richten. Ik hoop dat ik straks een 'goede schaduw' heb om de goede foto te maken. Dat is trouwens de 4e poging en ik dacht nog wel dat 3 x scheepsrecht was!

Ik heb nog veel meer nieuwtjes, maar die hou ik nog heel even voor mij, al zijn er al wat mensen die het wel weten. Sorry nog heel even geduld!! Zelf vind het ik het ook reuze spannend, oooeee, ik kan niet wachten.

Als laatste er waren nog weinig plekjes over voor de workshop Machine Quilten voor beginners dus ik ben zo vrij geweest een extra dag voor de liefhebbers in te plannen.

De agenda voor deze workshop ziet er nu zo uit::

dinsdag 5 november 2013 zit VOL,
woensdag 13 november heeft nog een paar plekjes over
vrijdag 15 november, is extra ingepland en heeft dus nog genoeg plek vrij
en zaterdag 16 november zit VOL!!

In Emmeloord bij atelier Trudi de Kreek zijn ook nog plekjes vrij.

Voor de Jelly Roll quilt in Leeuwarden bij Klazien zijn nog 2 plekjes vrij. Voor alle andere workshops is het handiger om even op mijn site te kijken, want ik merk wel dat ik er steeds meer aan plak!

Voor nu QUILTY GREETS, 

of op de Kreadoe in Utrecht (30 okt t/m 3 nov)!!! BABETTE.


Bah, wat een pech gister!!!

vrijdag 4 oktober 2013

Mariner's Compass machine geqquilt.
Tsjonge jonge jonge, na gisteren een fijne ochtend te hebben gehad. Danny mijn man op de trein gezet, want hij ging naar Rome een nieuw paspoort aanvragen. Koffie gedronken met Luciano van de volksuniversiteit Unitrè bij de Ventaglio, overleg over het nieuwe quiltlesjaar :-) 
Toen kwam ik Nadia tegen bij banketbakkerij Margotini waar ik wat lekkers haalde voor een quiltvriendin. Ook nog gelkletst met olijfperser Prudenzi over de oogst/olijfolie van dit jaar die weer erg lekker moet zijn!!! 
2 echtgenoten van quitsters tegen gekomen. Vervolgens naar de dokter en daarna naar een quiltvriendin wat foto's maken, daar horen jullie nog meer over op een ander moment. 
Daarna weer snel naar Monteleone om de jongens van school op te halen. Snel lunchen, dat ging niet zonder slag of stoot. 2 van de 3 liep rond om van alles te organiseren, terug naar school en toen ging het fout. Ik heb de spiegel van de auto er af gereden. GRRRRRRRRRRR en gelijk veel lelijke vloekwoorden geuit! Het zwembad van de kinderen stond er niet meer dus ik had gewoon een rondje kunnen rijden ik had die K.. spiegel die nog duur is ook er niet uit hoeven rijden. Ik ben gewoon veel te druk in mijn hoofd geweest. Daarna was ik de rest van de middag totaal uit het veld geslagen, alles kwam een beetje op mij af (dingen waar ik nogal mee kan worstelen, zucht). Wel had ik nog een quiltrand afgetekend, 4/4 van de sashing rand. Maar er kwam verder niets meer uit mijn handen... 

Vandaag maar een inhaalslag gemaakt en 4/4 van de sashingrand gequilt en daarna de 496 stukjes rand ook nog gequilt. Nu wel weer pijn in mijn schouders medicijnen gisteren ook nog vergeten..., maar tenminste een stuk opgeschoten!! Heel misschien straks nog een stukje quilten, moet eigenlijk wel nog, want de quilt moet af!!

Achterkant
Vandaag maar een inhaalslag gemaakt en 4/4 van de sashingrand gequilt en daarna de 496 stukjes rand ook nog gequilt. Nu wel weer pijn in mijn schouders medicijnen gisteren ook nog vergeten..., maar tenminste een stuk opgeschoten!! Heel misschien straks nog een stukje quilten, moet eigenlijk wel nog, want de quilt moet af!!

Nog even een update voor de lessen in Nieuwegein, de workshop dag 5 november Machine quilten voor beginners zit vol, er is alleen nog plek vrij op 13 en 16 november!!!


Voor nu QUILTY GREETS, en hopelijk tot ziens bij een van de workshops (4 nov t/m 16 nov),
JA, er zijn nog plekjes vrij her en der 

of op de Kreadoe in Utrecht (30 okt t/m 3 nov)!!! BABETTE.

Sneak Preview van mijn machine gequilte sampler!

zondag 29 september 2013

Goed begin voor de volgende week !!

Vreugde dansje is wel op zijn plaats, ik heb alle blokken en alle binnen sashings gequilt. Nu dus nog de Sashing rand, de 496 stukjes rand, de blauwe rand (in de stof van de sashings en de buitenste rand quilten!!! Zo blij dat ik zo ver ben nu!!!! Ik heb eventjes de tijd, dus een sneak preview voor jullie !!!!


een van de eerste blokken
de achterkant.
Voor nu QUILTY GREETS, en hopelijk tot ziens bij een van de workshops (4 nov t/m 16 nov),
JA, er zijn nog plekjes vrij her en der 

of op de Kreadoe in Utrecht (30 okt t/m 3 nov)!!! BABETTE.


OH, wat een viespeuk !!! T I P !!

zaterdag 21 september 2013


Tipje!!

Ik zeg altijd tijdens de beginners workshop en het staat in het boekje dat iedereen van mij mee krijgt bij de workshop machine quilten voor beginners, de machine goed schoon houden!! Bij iedere keer dat je spoeltje leeg is moet je het spoelhuis heel goed schoonmaken. De drie R-ren zijn er zelfs voor van toepassing. Zo indringend zeg ik het.
Maar ja, ik ben ook maar een mens en terwijl ik er altijd zo goed aan denk, was ik het nu sinds ik met de sampler bezig ben vergeten. Ik verwissel vaak mijn spoeltje als de hele quilt er overheen ligt, dan hoef ik de quilt er niet helemaal af te halen, want de quilt is zo groot. Zelfs het onderdraad naar boven halen doe ik vanuit het spoelhuisje direct door de quilt af en toe! Maar oohooh, helemaal vergeten de boel schoon te maken. Ik verwissel overigens vaak van garen omdat ik met meerdere kleurtjes werk. 1 omdat ik het garen niet op ieder stofje vind passen en 2 omdat ik misschien niet van iedere kleur genoeg heb en er is hier geen winkel om de hoek die de garens verkoopt waarmee ik werk.
Hoe merkte ik dat nou?? Je zou het niet verwachten maar mijn bovendraad knapte, dus ik eerst een nieuwe naald in de machine, want die zei toch al wel zachtjes plop, plop, plop…(ahum) Een quiltnaald vervang je namelijk al nadat je er 8 a 16 uur mee gequilt hebt, want anders krijg je ook problemen met het quilten. De nieuwe naald kwam niet uit het pakje, dus even proberen of die beter was, nee, dus ook maar meteen weggegooid.
Toen ben ik maar eens onderin gaan controleren en wat vond ik daar??
Wat een viezigheid !!!
Een ander tipje is om ook even het steekplaatje er af te halen, want daar blijft ook heel veel stof achter!!!

Onder de steekplaat ook even met het kwastje
Na een 2e en echt nieuwe naald en alles te hebben schoongemaakt doet mijn lieve machientje het weer als een zonnetje!

Nu ga ik nog even naar mijn werkplek, want ik ben vandaag niet zover gekomen als ik hoopte, ik zet weer te veel patroon en een best makkelijk blokje, maar het is wel naar mijn zin!!

Voor nu QUILTY GREETS, en hopelijk tot ziens bij een van de workshops (4 nov t/m 16 nov) of op de Kreadoe in Utrecht (30 okt t/m 3 nov)!!! BABETTE.

Kleine verandering !!!

dinsdag 17 september 2013

Hoi Iedereen,

Op verzoek van 2 enthousiaste leerlingen heb ik een kleine aanpassing gedaan in de workshop agenda.
De agenda ziet er nu zo uit ::


4 en 11 november Paint it, Quilt it
5 november Machine Quilten voor beginners
6 november Basis Trapunto
7 november Leeuwarden, Jelly Roll, hiervoor zijn nog 2 plekjes vrij!!!
8 november Emmeloord, Machine Quilten voor beginners
9 november workshop Jelly Roll
12 november Ornament Flower, Thread Painting
13 november Machine Quilten voor beginners  
Nieuw !!! 14 november Radiant Star-achtergrond patroontjes
15 november Veren uit de Vrije Hand Niveau 1
16 november Machine Quilten voor beginners

Hieronder kunnen jullie zien wat we die dag gaan maken, er zijn nog plekjes vrij voor deze workshop.
Op mijn site staat alle informatie over deze workshop!!
http://quiltstudiobabette.com/index/cursussen.html


Radiant Star meer gedetaileerd

Detail links onder

Detail rechts boven

Detail achterkant

Detail achterkant

Radiant Star


Detail midden achterkant

Quilty Greets, BABETTE.

Laatste update, bijna doorquilten!!!! en Workshops!!!!

vrijdag 6 september 2013

Hoi Iedereen,

Hier voor nu even de laatste update. Ik heb een mooi hoekje ontworpen en die heb ik geappliqueerd en er een randje langs geborduurd. Op dit hoekje komt ook nog een eigen ontworpen versierseltje.
OOhh, ik vind het zo mooi worden!! 
Ik had wel verder willen zijn, maar ik blijf moe dus doe soms echt rustig aan. Maar geheel tegen mijn wil!! In mijn gedachten was ik al verder geweest met de quilt, maar we zien wel wanneer de quilt af komt...
Al heb ik wel een soort deadline voor mijzelf hoor!
Alleen het hoekje nog zonder borduren
Ook zien jullie dat ik lekker gebruik maar van mijn applicatie-etui. Het bewijs geleverd, hihi!! Nee, serieus ik ben er echt blij mee en ik heb vanmiddag uitgevonden dat mijn kleine flesje Fray Check ook en het mapje links onder past. De Fray Check gebruik ik om de borduursels vast te zetten en het is dus een lijm tegen het rafelen. Een heel handig spulletje!!


Hier is een hoekje geborduurd en een ongeborduurd, leuk om het verschil te zien hè, wat zo'n lijntje er tussen doet!!
Als je meer foto's wil zien van mijn sampler quilt, klik dan op het label Sampler quilt, dan vind je iedere foto die er van deze quilt is gepost!!!

O ja, voor ik het vergeet, ik wil jullie nog even een lijstje laten zien van alle workshops die ik geef in november in Nederland. Ik geef overigens les op 3 locatie's!!

Hier zien jullie ze op een rijtje, er zijn overal nog wel wat plekjes vrij, behalve in Leeuwarden, die heeft er nog 2 vrij en is dan lekker vol!! Alle workshops zijn in Nieuwegein tenzij anders beschreven!!

4 en 11 november Paint it, Quilt it
5 november Machine Quilten voor beginners
6 november Basis Trapunto
7 november Leeuwarden, Jelly Roll, hiervoor zijn nog 2 plekjes vrij!!!
8 november Emmeloord, Machine Quilten voor beginners
9 november workshop Jelly Roll
12 november Ornament Flower, Thread Painting
13 november Machine Quilten voor beginners  
14 november Veren uit de Vrije Hand Niveau 1
15 november Veren uit de Vrije Hand Niveau 2
16 november Machine Quilten voor beginners

Voor meer informatie van deze workshops kunnen jullie kijken op de site Quiltstudio Babette

Voor liefhebbers van beurzen, ik zal tussen 30 oktober en 3 november demonstreren op de Kreadoe in de jaarbeurs in Utrecht!!!
Het alleen maar kaartenmaakstands tijdperk is voorbij, weten jullie er zijn maar liefst 13 Quiltwinkels aanwezig met onder andere de De Quiltkoffer van Jellie Jonker. Ik sta zelf bij de stand van Naaimachinehandel van Huissteden en ik kan jullie nu al vertellen dat mijn quiltsampler daar alle dagen zal hangen, zodat jullie hem kunnen bekijken.

Nu ga ik ervan door, want we moeten nog de deur uit!!


Een heel fijne weekend iedereen en Quilty Greets, BABETTE.

Spam en Trapunto op de naaimachine!!

woensdag 28 augustus 2013


Hoi Iedereen,

Het heeft niets met elkaar te maken maar het was iedere keer zo balen, er kwam zoveel spam op mijn blog dat ik de instellingen heb veranderd. Er kan vanaf nu dus niet meer anoniem gereageerd worden. Ik hoop dat jullie daarvoor begrip hebben, want om nu via de reacties alles te moeten leren over allerlei medicijnen, brillen en horloges is ook niet de bedoeling. Ik kan mijn tijd wel beter gebruiken dan iedere keer handmatig alle die spamreacties te verwijderen in mijn mailbox en op mijn blog (stuk voor stuk). Zonde van mijn tijd, want ik quilt liever of een blogberichtje aan jullie schrijven vind ik ook erg leuk. Dank je Jeannet en alle anderen voor het mee denken!!

Nu weer even wat quilterigs dat is veel leuker en positiever dan spam. Ik vind het nooit leuk om wat te posten op mijn blog zonder mooie quiltfoto en toen vond ik deze weer van Jos Heijnen die afgelopen maart bij mij een workshop Basis Trapunto heeft gedaan. Jos ik heb de quilt nog niet af gezien, maar hier is het al een plaatje!! Ook in november wordt deze workshop weer gegeven, en ja dames er zijn nog plekjes vrij!!
Basis Trapunto van Jos Heijnen
Een hele fijne dag iedereen en Quilty Greets, BABETTE.

Blog contents © de Quiltschuur goes Italy 2010. Blogger Theme by Nymphont.