Even een poosje uitzieken....

vrijdag 29 januari 2016


Hoi Iedereen,

Mijn leventje is eventjes verandert. Op het moment kan ik even niets, nu ja een makkelijk mailtje beantwoorden en even jullie via deze weg op de hoogte houden. Maar meer doe ik dus niet vandaag.
Nadat ik terug kwam uit NL had ik dus eerst griep, dat ging over in bronchitis en het is nu een longontsteking.

Ik ben overal moe, buiten adem en soms raar in mijn hoofd van, dus ik lig op bed, ga er uit om te eten en keer weer terug.

Nu hopen dat ik binnen korte tijd beter wordt.

Dus als je niet zo snel iets van mij hoort, weet je waarom...

Quilty Greets Babette.

!!! Klaar !!!! Affo van mijn vlieger quilt ;-)

zaterdag 23 januari 2016


Hey Allemaal,

Heerlijk weer een quiltje klaar. Daar ben ik erg blij mee, want sinds ik terug ben uit Nederland heb ik zoveel gekwakkeld. Niet met quilten maar met mijn gezondheid. Nadat onze kat was overleden, half december, kreeg ik het een na het ander. Soms kon ik wel even wat doen, maar vervolgens weer een paar dagen niets en dat is zo vervelend en tussendoor totaal geen energie voor niks niet... Gelukkig heb ik nu alleen nog af en toe een hoestje, waarvan ik hoop dat die nu echt snel overgaat, want daar loop ik dus al mee sinds die halve december waar ik het net over had. Griep werd bronchitis en eer dat je daarvan af bent....

Nu probeer ik hard te werken aan de voorbereidingen voor mijn lessen in maart, het gaat zooo snel de tijd ongelooflijk. Over 6 weekjes op maandag geef ik alweer mijn eerste les.
Ik begin bij naaimachinehandel van Huissteden, die net verbouwd is, de winkel is alweer open. 
Ik ben vreselijk benieuwd of deze erg verandert is of niet, altijd weer spannend. Ook ben ik er dus weer een paar keer bij de Sampler, met andere workshops dan vorige keer, dus voor diegenen die daar in de buurt wonen keuze in andere èn een paar van dezelfde workshops. Nou ja, voor het hele Les Agenda overzicht kan je het makkelijkste even op Mijn Site kijken!!

Aangezien mijn vriendin naar Nederland ging heb ik, mijn affe quilttopje aan haar mee gegeven en vanmorgen is deze aangekomen bij de naaimachinehandel in Nieuwegein. Dus als jullie 'm live willen zien dan kan dat vanaf nu/maandag vanaf 13.00 uur. Het quiltje blijft daar tot nadat ik er alle lessen heb gegeven (20 maart).
Jammer dat alleen nog het biesje mist, maar daar had ik echt geen tijd meer voor....

Ohh   uuhh    sorry, jullie willen natuurlijk nog de foto zien. Nou die plak ik er nu snel in voor jullie!!

De witte streepjes in de rand zijn inmiddels verwijdert. Daar had ik nog net genoeg tijd voordat ik het quiltje naar mijn vriendin bracht.


Voor nu heb ik niet echt meer iets te vertellen, behalve dat er binnenkort weer op de Berninablog ,
want daar komt weer een blogje aan met allerlei tips van handigheidjes die ik heb gebruikt voor mijn vliegerquilt.

Voor nu Quilty Greets, BABETTE.
Volg mij ook via:: Mijn Nieuwsbrief of Bloglovin

!!! Nieuwsbrief !!!

zaterdag 16 januari 2016

Hey hallo iedereen!!

De nieuwe nieuwsbrief is uit, heb je interesse geef je dan simpelweg op via dit linkje:: http://webshop.quiltstudiobabette.com/newsletter/ dan stuur ik hem alsnog toe!!

O, en weten jullie, de volgende nieuwsbrief zal weer voorzien zijn van een pdf-je met een gratis veren patroon. Al duurt dat nog wel eventjes, kan je je nu al opgeven ;-)

Een oudje maar wel een leuk quiltjes en leuke kleuren!
Fijn weekend iedereen en voor nu Quilty Greets, BABETTE.
Klik hier voor de workshops van maart 2016

Les agenda maart 2016 en update 3D bloemen applicatie quiltje

vrijdag 1 januari 2016! ! ! GELUKKIG NIEUWJAAR IEDEREEN ! ! !

Na enkel 2 daagjes ziet mijn quiltje er zo uit, eigenlijk ben ik vandaag alweer een beetje verder gegaan, maar vandaag heb ik geen foto gemaakt. Ik geniet echt enorm van dit simpele verschil.
Nu moet ik ook eens na denken voor de randen die ik er omheen wil gaan maken. Het quiltje wordt dus groter dan jullie nu kunnen zien.
Voor wie wil zien hoe het ervoor uit zag, ga naar de vorige blogpost!!


En wat vinden jullie van deze mooie granaatappels, net als in mijn quiltje hierboven. De kleuren lijken er zelfs een beetje op! Ik vond ze zo prachtig glimmen en zo leuk dat ik ze van de week in de supermarkt zag liggen!

Hier nog even voor jullie de link naar de Les Agenda van maart 2016, KLIK HIER!!
Voor een klein overzichtje ervan, kijk ook in de vorige blogpost!

Deze mooie nieuwjaarskaart wilde ik jullie ook niet onthouden, dus nogmaals aan iedereen de beste wensen voor het nieuwe jaar. Dat er veel quilterigs uit jullie handen mag komen!!!Voor nu Quilty Greets, BABETTE.
p.s. Jullie kunnen mij ook volgen via Bloglovin
of je aanmelden voor de NIEUWSBRIEF


Blog contents © de Quiltschuur goes Italy 2010. Blogger Theme by Nymphont.