Workshop overzicht is er nog een plekje vrij? en Berninablog postje

woensdag 21 oktober 2015


Heyyy daar ben ik nog weer even.

Ik wil zo graag door met mijn vlieger quilt, maar ik moet ook van alles organiseren voor de cursisten, soms wel erg moeilijk om als je ergens enorm zin in hebt het te moeten laten liggen.
Maar ik krijg er ook heel veel voor terug, zo heerlijk die mailtjes van de aankomende cursisten die mij schrijven dat ze er zoveel zin in hebben. Nou, ik kan jullie vertellen IK OOK!!!

Hier kunnen jullie de laatste voortgang zien van mijn Vliegerquilt, Berninablog Vliegerquilt
maar hier natuurlijk vast een foto, toch altijd leuk om te zien!!




Over 2,5 week is het nu, dat we onze auto vol pakken met allerlei QUILTERIGE DINGEN EN ZIN!!! Ja en natuurlijk onze normale bagage ;-)

Hieronder even als foto ingeplakt een lijst met de workshops. Wanneer je er op klikt komt de foto handig groot in beeld!


Woensdag 11 november is inmiddels weer VOL!!

Op deze sites kan er extra informatie gevonden worden over de workshops.
Quiltstudio Babette Les Agenda
Naaimachinehandel van Huissteden
Quiltwinkel de Sampler

Nu snel door naar het volgende op mijn lijstje, dus
voor nu Quilty Greets, BABETTE.

NIEUWSBRIEF ontvangen, klik dan even HIER




Veel boeken verkoop ik nu met tot en met 50% korting, wil jij de boekenlijst ontvangen?

zondag 18 oktober 2015

Boekenlijst met boeken tot en met 50 % korting is net verstuurd, wil je ook deze boekenlijst ontvangen, met bijv. More biblical blocks, Fat Quarter Frenzy, Crazy Curves, Nickel quilts enz. Klik op de link om de lijst op te vragen Quiltstudio Babette




patronen uit Bits and Pieces
Voor mijn workshops klik HIER
en opgeven voor de nieuwsbrief, klik HIER
Maar zoals altijd voor nu Quilty Greets, BABETTE.

Gratis Vlinder Quiltpatroon bij de nieuwsbrief

vrijdag 9 oktober 2015


Hey Allemaal!!

Daar is 'ie weer de gratis quiltpatroontjes dat deel uit maakt van de nieuwsbrief de 
Quiltstudio Babette's Gazette. Ik vind ze zo superleuk dat ik ze speciaal voor mijn lezers van de nieuwsbrief heb uitgetekend. Wat zit er bij 1 voorbeeld vlindertje en nog 6 extra variatie's voor als je toch wat moeilijkere wilt proberen. Wat zullen ze bijvoorbeeld leuk staan met wat lusjes erbij in een rand van een quilt. Ik zie het al voor me!!



Wil ook jij deze schattige patroontjes ontvangen, meld je dan aan voor de NIEUWSBRIEF

Voor nu Quilty Greets, BABETTE.
Klik hier voor de Workshops die ik geef.

OHW, Hoe Cool is dit??? Filmpje !!!

woensdag 7 oktober 2015


Hey Iedereen,

Dit is nou mijn vertrouwde stekkie in Nederland waar ik les geef, bij Naaimachinehandel van Huissteden.
Over een kort tijdje sta ik er zelf weer!!!
Ik mag wel zeggen dat ik super trots ben op deze bijzondere mensen van de winkel. De eigenaren, de medewerksters en van mijn cursisten zie je hier aan het werk. Even genieten om ze alvast weer te zien. Ikzelf geef hier inmiddels alweer zo'n 8 jaar met ontzettend veel plezier les.



Nog even snel over mijn probleem met het contactformulier van de site. Die doet het weer gewoon, pfff gelukkig maar!!!

Nou, dat was een kort maar krachtig berichtje van mij en voor nu Quilty Greets, BABETTE.

P.s. de workshops die ik geef kunnen jullie hier vinden, Workshops
Vragen stellen of opgeven voor een workshop kan weer hier, Contact
èn je opgeven voor de nieuwsbrief kan hier, Nieuwsbrief


Belangrijk bericht en vlieger quilt anders

maandag 5 oktober 2015


Hey Allemaal,

Eerst even een mooi plaatje ;-) 
Vlieger quilt anders
HET ONDERSTAANDE PROBLEEM IS INMIDDELS VERHOLPEN!

Belangrijk over berichtjes via het contactformulier op mijn site.
Af en toe krijg ik een bericht dat iemand mij via het contactformulier van mijn site, zich heeft aangemeld voor een workshop of heeft besteld en dat er geen reactie van mijn kant is gekomen.
Dat vind ik dus heel vervelend, want als iemand mij schrijft of aanmeldt voor een workshop reageer ik natuurlijk :-)
Mijn theorie
Wat is volgens mij de oorzaak van het probleem? Zelf heb ik ondervonden dat ik weleens op een site reageerde via mijn mobiele telefoon of via mijn laptop op een e-mail adres op een website.
Ik vul alle gegevens en mijn berichtje in en verstuur het bericht. Wanneer je WhatApp hebt, is dat berichtje direct weg, maar via een contactformulier moet er eigenlijk op een bevestiging van die site worden gewacht. Als dat berichtje niet is bevestigd, komt het bericht ook niet aan bij de zogenaamde ontvanger, in dit geval ik dus. Mijn site geeft dit bericht aan de schrijver: Uw emailbericht is verzonden naar ons, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Ik ga er dus maar even van uit dat deze theorie klopt.
Als het via een e-mail adres is, opent mijn laptop altijd outlook, als ik daar op verzenden klik, klik ik daarna vaak direct outlook uit en ook dan wordt er een bericht niet verzonden. Een paar dagen later open ik outlook weer en zie tot mijn verbazing het bericht nog staan. Dan bedenk ik mij, o ja, ik heb per ongeluk outlook weer te snel gesloten.
De vraag is dus aan dames of heren die een bericht sturen, controleer of het bericht daadwerkelijk aan mij is verzonden, zie bovenstaande rode zin, die ook in die kleur op uw scherm verschijnt. Maar ook, krijgt u na 2 dagen toch geen bericht van mij terug, na het zien van de bovenstaande rode zin. Neem alstublieft opnieuw contact op. Dan kan ik ook uitzoeken wat de eventuele andere oorzaak is van het niet aankomen van berichten. Alvast heel hartelijk dank!!!

Even een stukje invoegen, tot nu toe zijn er geen berichten binnen gekomen na tests en een aanmelding van een cursiste die mij op de hoogte houd via facebook, dus graag e-mail via  E-Mail Adres Quiltstudio Babette.

Nu leukere dingen. Zaterdag was meer dan de helft van het gezin aangestoken met een creatieve geest. Mijn zoon van 10 heeft heerlijke broodjes/grissini gebakken. Smullen bij de lunch, al had hij naar eigen idee een dubbele portie gebakken, ze waren zo weg!


Mijn dochter en oudste zoon koken altijd op zaterdag en die zetten ons dit voor, tezamen met sperzieboontjes en aardappeltjes uit de oven. Ook 's avonds dus heerlijk gegeten.


Ikzelf ben aan de slag gegaan met de Vlieger quilt van de workshop van dit najaar.
Ik moet er wel bij vermelden dat ik mijn naaimachine zo lekker vind naaien! Ik ben er stiekem een beetje verliefd op die machine, vermoedelijk ook om alle mogelijkheden die er op zitten. Oh wat vind ik dat ding mooi en superfijn om mee te werken!! 
Jammer genoeg heb ik spierpijn aan mijn schouder en achter op mijn rug bij mijn schouderbladen, dus vandaag maar verplicht rustig aan doen. Ik ga straks alleen even een stukje mijn blokjes af tekenen voor de vliegertjes. Dit is wat ik zaterdag heb gemaakt. Het oranje blok ben ik ook zaterdag aan begonnen, maar mijn garen was op en het was al laat, dus besloot ik oranje zondag ochtend af te maken. Zo wordt de quilt. Jammer alleen dat ik de kleuren niet goed gefotografeerd krijg....

Blok 2 zit er ook al aan! Ik moet zeggen een heerlijke quilt om aan te werken!!


En wat vinden jullie hier van?? Bovenin was er al een voorbeeld van de workshop van de vlieger quilt, maar dan een net iets andere uitvoering. Hieronder nog 2 andere versies.
Vannacht in bed ben ik nog even doorgegaan met ontwerpen, in mijn hoofd wel te verstaan. Deze voorbeelden bedacht ik mij. Het resultaat is 1 workshop, die de cursist op meerdere manieren kan uitvoeren en daar heb ik dan zo'n plezier in!!!
Voor deze workshop zijn nog plekjes vrij overigens, klik even HIER voor extra informatie.



En nu ben ik eigenlijk razend benieuwd, welke vinden jullie de mooiste??

Voor nu QUILTY GREETS, BABETTE.
De NIEUWSBRIEF Quiltstudio Babette's Gazette ontvangen, geef je zelf op via de nieuwsbrief link.





Blog contents © de Quiltschuur goes Italy 2010. Blogger Theme by Nymphont.