Nog meer in de uitverkoop!

maandag 16 maart 2015

Hoi Iedereen,

Voor iedereen die dit dikke glimgaren altijd zo ontzettend mooi vindt. Deze garens zijn ook in de uitverkoop van € 8,75 voor € 7,50. Voor de stoffen en de garens geldt, zolang de voorraad strekt.
Voor de directe link naar mijn site kijk onder de foto's.




Ricky Tims Razzle Dazzle garen

Voor nu QUILTY GREETS, BABETTE.

Heb je interesse in workshops Machine Quilten voor beginners en gevorderden of Patchwork voor beginners en gevorderden, neem dan een kijkje op mijn WORKSHOP AGENDA Want tussen maandag 23 maart en donderdag 2 april worden er weer heel veel van deze leerzame workshops gegeven. Er  zijn nog  wat plekjes vrij.

Opruiming!!

zondag 15 maart 2015

Een kleine OPRUIMING!!! Er komt nog meer bij, maar de flanelletjes staan momenteel met 40% KORTING in de webshop. Versturing van de stofjes zal zijn in Nederland, zodat jullie de stofjes kunnen ontvangen tegen zo laag mogelijke kosten wink-emoticon Dat betekent zo'n 2.50 per Fat Quarter.
Dit zijn onder andere de stofjes die jullie kunnen vinden.







 Hier kunnen jullie de stofjes vinden.
http://webshop.quiltstudiobabette.com/subcategorie/5310/other-fabric/

Nog een foto van de kattenquilt

woensdag 11 maart 2015

Hey Allemaal,

Deze foto kreeg ik nog van mijn vriendin. Haar quilt is helemaal af, ook de binding zit er om heen en hangt te wapperen in de wind. Op de achtergrond zien jullie de heuvels van Ficulle in Umbrië. De natuur in ons gebied is prachtig. Het is hier vredig en saamhorig.


Voor nu QUILTY GREETS, BABETTE.

Heb je interesse in workshops Machine Quilten voor beginners en gevorderden of Patchwork voor beginners en gevorderden, neem dan een kijkje op mijn WORKSHOP AGENDA Want tussen maandag 23 maart en donderdag 2 april worden er weer heel veel van deze leerzame workshops gegeven. Er  zijn nog  wat plekjes vrij.

Weer veel nieuwtjes!

donderdag 5 maart 2015


Goh, eigenlijk ben ik op het moment met zoveel bezig...., maar het blijft quilten dus het is wel leuk.

Vorige keer was de Mariner's Compass al van een cursist af en nu is ook de quilt van mijn vriendin af.  
Vast een detail foto
Huh, wat ben ik hier onder nou weer aan het doen??? Ik heb al over deze quilt geschreven op de Bernina blog en daar staat dus ook het vervolg met een tip voor de meer gevorderder quilter!

Afgelopen zaterdag heb deel 1 van de 2 daagse handquilten gegeven, het was weer interessant en leerzaam. Het liefst geef ik les met een vol programma, anders heb ik het gevoel of ik heb staan duimen draaien. Dus wees gewaarschuwd als je bij mij een workshop wilt volgen. ;-)
Alles is nog geordend
Lichtbak staat klaar
Nog even snel wat afmaken voor de lunch
Gezonde rommel op tafel
Al zie je op de foto trapunto en boutis staan, is dit toch echt de Handquilt 2-daagse, er zijn in veel verschillende boeken inspiratie te vinden. Vooral in patronen zoals trapunto en boutis.

Een ander projectje van mij voor een cursus hier in Italië zijn 3-Dimensionale bloemen. Ik weet nog niet hoeveel lessen ik ga geven, maar het begin van het lesvoorbeeld is er. De linker bloem is hier nog niet helemaal af, inmiddels is ze voorzien van rondom ook goud gele colonial knots. Als ze af zijn zal ik ze in een mooi vaasje zetten ;-)

4 van de 3 dimensionale bloemen zijn af
Ook ben ik mij al helemaal aan het voorbereiden op reis naar Nederland. Er is nog genoeg te doen de komende dagen. Vanaf 23 maart is het weer zo ver en tot 2 april is er een grote keuze aan workshops te volgen!!
Heb je interesse in workshops Machine Quilten voor beginners en gevorderden of Patchwork voor beginners en gevorderden, neem dan een kijkje op mijn WorkshopagendaEr zijn nog wel her en der wat plekjes vrij.

Ditmaal staat er voor de meer gevorderde quilter ook weer Veren uit de Vrije Hand op de agenda, erg mooi als overal patroon, maar er iedereen leert ook hoe deze veren in een rand gequilt kunnen worden. Dit allemaal in de basic workshop voor Veren uit de Vrije Hand, hieronder nog een foto van een iets meer gevorderde veer.
Veer uit de Vrije hand met hyper quilting, opvulling in diverse kleuren garen.
Voor nu Quilty Greets, BABETTE.
Op de hoogte blijven van alles wat Quiltstudio Babette organiseert? Geef u op voor de nieuwsbrief, Quiltstudio Babette Gazette

Blog contents © de Quiltschuur goes Italy 2010. Blogger Theme by Nymphont.