!!! Vrolijk Pasen !!! en workshop 28 april !!!

zondag 20 april 2014


Hallo Lieve Quiltvriendinnen,

Aan ieder die dit leest, HEEL FIJNE PAASDAGEN TOEGEWENST !!!
Mooi hè deze oude plaatjes, ik heb ze allebei maar toegevoegd, want ze zijn allebei prachtig.

Ook wil ik met jullie de quiltagenda delen voor april. Ik geef 1 dagje les in Nieuwegein en er zijn nog plekjes vrij. Meer informatie hieronder en op mijn site!!

AGENDA APRIL 2014

MAANDAG 28 APRIL
Basisworkshop Free Motion Machine Quilten aanmelden of vragen stellen via mijn e-mailadres 

Voor meer informatie kijk dan even op mijn site http://quiltstudiobabette.com/index/cursussen.html dan kan je meer lezen over de workshop.
Voor iedereen die interesse heeft in mijn lessen, meld je aan voor Quiltstudio Babette's Gazette Een paar keer per jaar wordt je dan op de hoogte gehouden van alles van mijn quiltwerk en mijn lessen.


Voor nu Quilty Greets, BABETTE.

Applicatie op een rijtje, Masterclass Ted Storm en zo mooi!

zaterdag 12 april 2014


Hoi Iedereen,


Over 2 weken is het bijna zo ver, maar die dag vlieg ik naar Nederland om een paar dagen later mijn 4e masterclass bij Ted Storm te gaan volgen en om 1 dagje zelf les te geven in Nieuwegein bij Naaimachinehandel van Huissteden.. 

Ik heb inmiddels Applicatie 1, Trapunto, Applicatie 2 en nu ga ik ook Design in Classic Style volgen. Ik heb al veel inspiratie, maar wat het wordt zal nog een poosje geheim blijven. 
Maar ik zal jullie wel een paar foto's laten zien van wat ik al gemaakt heb. Sommige foto's zullen jullie al wel kennen omdat ik die al eerder heb gepost, maar ik vind het leuk om te delen met diegene die ze nog niet hebben gezien.
1e blok klaar van mijn tulpen quilt
Mijn hoekpatronen zijn anders dan de hoekpatronen van Ted, uitbreiden wat ik van Ted geleerd heb *Ü*
Detail hoekpatroon
Naar aanleiding van een masterclass wil ik zelf ook altijd iets ontwerpen, dus deze tulp is anders dan de tulpen van Ted.
mijn eigen ontworpen tulp
De tulpen op een rijtje
Kleinste cirkel op het oefenlapje is 6 mm. doorsnede.
Opgevulde cirkeltjes oefenlapje.
Resultaat van Masterclass Trapunto
Trapunto masterclass eigen ontwerp tulp
Masterclass Applicatie 2
Applicatie 2 mandje, die gevuld gaat worden met bloemen
Ik heb deze masterclass natuurlijk meer gemaakt maar dat is niet gefotografeerd. De vlinder heb ik ook van Ted geleerd. De gekke bloem daaronder is totaal uit proportie, maar de lapjes had ik nog liggen, dus gebruikt, anders hadden ze nog jaren in de kast laten liggen en het was weer iets om van te leren. Deze blokjes zitten in een quilt van de Quilteriste Fiorentine, waar ik een paar jaar naar de Bee ben gegaan. Ik kan het alleen niet meer op brengen om zo regelmatig zo ver te reizen.
Vlindertje n.a.v. Applicatie 2
Gek bes bloemetje, gemaakt n.a.v. Applicatie 2 met geregen stukjes die ik al had liggen.
Hierin zijn mijn blokjes verwerkt.
Banner quilt van de Quilteriste Fiorentine.
Veel geleerd van Ted, nu in dit quiltje alles verwerkt van Applicatie 1. Deze cursus heb ik gegeven in Florence. Heel bijzonder om te mogen doen.
Eigen ontwerp van mijn eigen cursus applicatie 1
Verder wil ik dit met jullie delen, de Romeinse Krijger die zij heeft gemaakt. Ik mag wel zeggen dat ik bijzonder trots op haar ben. Op haar blog kunnen jullie nog heel veel meer foto's vinden van deze plaque.
Heb ik al gezegd dat ik het zooooo moooi vind!!!!!

Plaque Romain
AGENDA APRIL 2014

MAANDAG 28 APRIL
Basisworkshop Free Motion Machine Quilten aanmelden of vragen stellen via mijn e-mailadres 
Voor meer informatie kijk dan even op mijn site http://quiltstudiobabette.com/index/cursussen.html dan kan je meer lezen over de workshop.
Voor iedereen die interesse heeft in mijn lessen, meld je aan voorQuiltstudio Babette's Gazette Een paar keer per jaar wordt je dan op de hoogte gehouden van alles van mijn quiltwerk en mijn lessen.


Voor nu Quilty Greets, BABETTE.

Nederland was weer fantastisch!!!

maandag 7 april 2014


Hallo Iedereen, tsja dat duurde weer even hè!

Ik moet echt altijd weer bijtanken, maar zo langzamerhand ben ik er weer. Ik denk dat ook de zomertijd mij nog een keer de das heeft omgedaan. 

Nu ga ik jullie even mee terug nemen naar Nederland, ik heb weer ontzettend veel plezier gehad en mooie lessen mogen geven. Veel gelachen en veel bijzondere momenten van jullie ieder heb ik weer mee naar Italië genomen.

Jammer genoeg niet van iedere les foto's genomen, maar wel waren er later nog deelnemers die mij nog snel even het resultaat lieten zien voor ik weg ging *Ü*, kijken jullie mee?

De lesdag in Krommenie georganiseerd met Jacqueline Neeftje het was fantastische dag en de meiden waren zo uitgelaten dat het zo zinderde dat het bijna knetterde!
Onze resultaten bij elkaar.

Het resultaat van Krommenie, Ronny legt nog even de puntjes recht.
Jacqueline staat er mooi voor.
Jacqueline van Oostveen klik op mij,  kende ik ook al van de Jelly Roll workshop van november 2013. Super dat je er weer bij was Jacqueline! en op haar blog staan nog meer foto's van deze dag.
Even een geintje

want we moesten even
een foto maken van elkaar

Kijk ons nou, aan het eind van de dag lachen we nog!!
Het resultaat tot nu toe van Jacqueline Neeftje
 Hier een foto van de top in wording van Ilse, deze is ook mooi zeg!

 en deze die al zo ver is van Anke, dank je dat ik er nog even van mocht meegenieten!

 Maar ook de workshop Jelly Roll is weer gegeven, hier het resultaat van Margreet en Sonja. Wat was het gezellig hè?

Vanaf 26 april zal ik weer voor een bliksembezoekje in Nederland zijn, ik krijg dan les van Ted Storm, maar ik heb ook nog een lesje ingepland op MAANDAG 28 APRIL. Dus wie nog op zoek is naar een Basisworkshop Free Motion Machine Quilten kan zich aanmelden of vragen stellen via mijn e-mailadres 

Voor meer informatie kijk dan even op mijn site http://quiltstudiobabette.com/index/cursussen.html dan kan je meer lezen over de workshop.
Voor iedereen die interesse heeft in mijn lessen, meld je aan voor Quiltstudio Babette's Gazette Een paar keer per jaar wordt je dan op de hoogte gehouden van alles van mijn quiltwerk en mijn lessen.


Voor nu Quilty Greets, BABETTE.
Blog contents © de Quiltschuur goes Italy 2010. Blogger Theme by Nymphont.